800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Stel om een brommer

Voogd & Voogd scooterverzekering afsluiten

In twee minuten de beste deal inclusief gratis extra dekking van Alpina.

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
Nu met Gratis verhaalservice

14 dagen bedenktijd

Binnen 14 dagen kosteloos annuleren

Lage premie

Wij vergelijken veel verzekeraars voor jou, scheelt weer tijd

Hulp van onze experts

Kom je er niet uit? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.2
Op basis van 3343 beoordelingen 92% beveelt ons aan.

Wij pluizen de kleine lettertjes voor je uit

“Het vergelijken van een scooterverzekering loont bijna altijd. Het kan zijn dat de premies zijn verhoogd of dat jouw persoonlijke situatie is veranderd. Daarom raden wij aan om elk jaar een vergelijking te maken voor je scooterverzekering.”

foto Laura van Maarschalkerweerd

Laura - expert verzekeringen

Al jaren expert verzekeringen

Achtergrond expert foto Laura van Maarschalkerweerd
Achtergrond afbeelding

Alles over de Voogd & Voogd scooterverzekering

U wilt zo min mogelijk betalen voor uw scooterverzekering, maar uw scooter moet wel goed verzekerd zijn. Wij kunnen u daarbij helpen, met een kwalitatief goede scooterverzekering tegen de laagste premie bij Voogd & Voogd verzekeringen.

Een scooter is een motorrijtuig, waar een verzekeringsplicht voor geldt. Deze plicht geldt voor het aansprakelijkheidsrisico. Zodra u een scooter op naam zet, bent u verplicht om ook minimaal de WA scooterverzekering af te sluiten. Bij schade aangericht met de scooter heeft de tegenpartij een rechtstreeks vorderingsrecht op de verzekeraar. Het niet verzekeren van uw scooter kan dan grote gevolgen hebben.

Welke dekking biedt de scooterverzekering?

Naast de verplichte WA scooterverzekering heeft u de keuze tussen twee uitgebreidere dekkingen. Welke u het beste kunt kiezen hangt af van de leeftijd van de scooter, de waarde en van uw financiële positie. De dekkingen zijn:

De naam van de verzekering laat zien welke dekking deze biedt. Een WA + diefstal, brand en aanrijding verzekering is ook te vergelijken met de WA-cascoverzekering, of allrisk verzekering, zoals bekend van autoverzekeringen. Een scooterverzekering premie is eenvoudig te berekenen op onze site.

Welke dekking is de beste keuze voor uw scooter?

De dekkingen lopen sterk uiteen, maar dat geldt ook voor de premie. Voor WA + diefstal, brand en aanrijding betaalt u bijvoorbeeld meer dan voor een WA-verzekering. De dekking in de verschillende verzekeringsvormen wijkt natuurlijk ook sterk af. De WA scooterverzekering keert alleen uit bij het veroorzaken van schade aan een ander. Schade aan uw eigen scooter krijgt u bij deze verzekering dus niet uitgekeerd. Bij diefstal of schade door een aanrijding draait u dus zelf voor de kosten op. De hoogte van de dagwaarde kan ook een belangrijke rol spelen bij uw keuze voor een dekking, evenals de premie die verzekeraars vragen voor de dekkingen.

Voogd & Voogd verzekeringen

Voogd & Voogd verzekeringen is een zogenaamde serviceprovider, waarbij men scooterverzekeringen van verschillende verzekeraars kan afsluiten. Professionele intermediairs, zoals Alpina, zijn de enige intermediairs waar Voogd & Voogd mee werkt.

Verhaalservice

Alpina werkt samen met 112schade.nl voor het verhalen van niet gedekte schade op de tegenpartij.
Heeft iemand bij u schade veroorzaakt maar heeft u geen dekking op uw eigen polis, dan kan 112schade.nl u volledig kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade op de tegenpartij.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op