800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Wat is de beste camperverzekering?

Als u lekker op vakantie gaat met de camper is een camperverzekering misschien niet het eerste waar u aan denkt voor vertrek. Toch is het wel noodzakelijk om hier over na te denken. Niet alleen is een camperverzekering verplicht, u wilt natuurlijk ook gewoon zorgeloos op pad kunnen. Maar wat is nou de beste camperverzekering?  We snappen dat u niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het vinden van een camperverzekering. Op Alpina.nl geven we u daarom handvatten om snel te vinden welke camperverzekering het beste bij u past.

Camperverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

beste camperverzekering

Bepaal de beste dekking voor uw camperverzekering

Bij het afsluiten van een camperverzekering heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen. Welke dekking u het beste kunt kiezen is onder andere afhankelijk van de waarde van de camper. U kunt een WA, WA + Beperkt casco of Allrisk camperverzekering afsluiten. Een WA-dekking wordt vaak gekozen voor een oudere camper met een lage dagwaarde. Heeft u een hele nieuwe camper of een oude camper met een hoge dagwaarde? Dan kunt u het beste kiezen voor een uitgebreidere dekking.

Weet u niet wat de dagwaarde van uw camper is? De eenvoudigste manier is om op internet vergelijkbare campers op te zoeken. Het gemiddelde van de verkoopprijzen zal ongeveer de huidige waarde van uw eigen camper zijn. U kunt de camper ook laten taxeren door een taxateur.

Camperverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

De beste camperverzekering vind u door te vergelijken

Door te vergelijken kunt u achterhalen bij welke verzekeraar u het beste uit bent voor uw camperverzekering. Bij het vergelijken zijn er een aantal factoren van belang:

Hoewel verzekeraars in grote lijnen wel dezelfde criteria hanteren, kunnen de premies onderling sterk verschillen. Op Alpina.nl kunt u onze handige online vergelijker gebruiken om aanbieders te vergelijken. U hoeft alleen een aantal gegevens over uw camper in te vullen. Vervolgens krijgt u een overzicht van de camperverzekeringen die bij uw gegevens passen, inclusief bijbehorende premies en polisvoorwaarden. Door te vergelijken vindt u niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste camperverzekering.

Sluit direct een camperverzekering af op Alpina.nl!

Heeft u tijdens het vergelijken een goede verzekering voor uw camper gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten. Tijdens het vergelijken heeft u al een aantal gegevens ingevuld. Voor het afsluiten van de verzekering kunt u gewoon de rest van de stappen doorlopen. Heeft u nog vragen over een camperverzekering of wilt u graag even overleggen met een van onze verzekeringsspecialisten? Neem dan vooral contact met ons op! Dat kan telefonisch op 030 – 688 37 00 of via een bericht in de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie van uw camperverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op