Biedt een camperverzekering ook dekking bij verhuur?

Een camper wordt meestal recreatief gebruikt. De kans is groot dat u hem slechts een paar keer per jaar gebruikt, bijvoorbeeld voor een weekendje weg of een langere vakantie in de zomerperiode. Het grootste gedeelte van het jaar staat de camper dus stil. Daarom kiezen sommige mensen ervoor om hun camper deels te verhuren. Er zijn echter wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het verhuren van een camper, waaronder de camperverzekering. Op Alpina.nl vertellen we u meer!

Camperverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Waar moet ik nog meer op letten als ik mijn camper verhuur?

Het is natuurlijk niet fijn om al verhuurder op te moeten draaien voor de schade van een huurder. Daarom is het verstandig om te zorgen dat u altijd foto’s maakt van de camper. Bij voorkeur op twee momenten, namelijk vlak voor verhuur en erna. Zo heeft u altijd bewijs als blijkt dat er schade is veroorzaakt door de huurder. U kunt ook een borg rekenen als u de camper verhuurt. Bij schade kunt u dan de borg gebruiken om het eigen risico en het no-claim verlies te dekken.

Sluit direct een camperverzekering met dekking bij verhuur af via Alpina!

Bent u van plan uw camper te verhuren en vraagt u zich af bij welke verzekeraar u terecht kunt? Op Alpina.nl vergelijken we camperverzekeringen van verschillende aanbieders, zodat er altijd iemand is bij wie u terecht kunt. U hoeft alleen een aantal gegevens over uw camper in te vullen en aan te geven dat u van plan bent deze te gaan verhuren. Vervolgens krijgt u een overzicht van camperverzekeringen die hierbij aansluiten. Als u de juiste verzekering tegen een goede premie heeft gevonden kunt u deze vervolgens direct online afsluiten!

Bereken direct de premie van uw camperverzekering!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 21-06-2021

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op