Wat houdt een schade-inzittendenverzekering bij een Camperverzekering

Je kunt jouw camper goed verzekeren, maar hoe zit het met de inzittenden? Bij een ongeval kunnen de passagiers de aansprakelijke voor de schade aanspreken. Helaas ligt dat vaak complex en zijn het langlopende processen. Met de schade-inzittendenverzekering verzeker jij jouw inzittenden en jezelf goed.

Door een ongeval raakt jouw camper beschadigd. Deze schade claim je op jouw camperverzekering. Maar de passagiers kan ook iets overkomen. Als bestuurder voel jij je verantwoordelijk voor jouw passagiers, dus zorg je voor een verzekering die de passagiers schadeloos stelt mocht hun iets overkomen. Het kost je een aantal euro’s per maand, maar dan heb je het wel goed geregeld.

 

Wat wordt er maximaal uitgekeerd?

De werkelijk geleden schade wordt uitgekeerd. Dit bedrag is gemaximeerd op €400.000 per ongeval. Bij meerdere passagiers kan het gebeuren dat het verzekerd bedrag niet hoog genoeg is om de volledige schade op te vangen. In de meeste gevallen zal het verzekerd bedrag ruim voldoende zijn.

Is de schade-inzittendenverzekering aan te raden?

Het is een nuttige toevoeging. De kans dat je ooit een beroep doet op deze dekking is klein. Zodra het wel een keer nodig is, bewijst de dekking de toegevoegde waarde. Het laatste wat je wilt is een passagier en zijn of haar gezin zwaar financieel duperen als je deze verzekering niet aanvullend gekozen hebt.

Klanten over een camperverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 16 reviews
19-09-2022
Paul
Snel en zorgvuldig
12-08-2022
Peter
ik was eerst bij de nkc verzekerd was erg duur hier valt de premie veel laer uit dit is een aanrader voor andere camperbezitters top top
22-03-2022
Carol
Bij de ANWB moest ik mijn zelf omgebouwde camperbus laten keuren voordat ik een camperverzekering kon afsluiten, dit zou mij € 200,- gaan kosten. Bij Diks heb ik zonder problemen een zeer goed betaalbare verzekering afgesloten. Ik beveel ze aan om een verzekering af te sluiten.

Bereken direct de premie van uw camperverzekering!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 23-02-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op