Altijd Acceptatie
Altijd Acceptatie
Online Afsluiten
8.1
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Beoordeling verzekeringen
de vereende camperverzekering

De Vereende camperverzekering

Nu met Gratis verhaalservice
 • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
Altijd Acceptatie
Altijd Acceptatie
Online Afsluiten
8.1
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Beoordeling verzekeringen

Welke dekking biedt een camperverzekering van De Vereende?

Bij het afsluiten van een De Vereende camperverzekering kunt u kiezen voor de WA-dekking.Β U bent verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten voor uw camper. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u een ander met uw camper toebrengt. Schade aan uw eigen camper is hiermee niet verzekerd.

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te β€˜groot of te zwaar’ vindt, De Vereende op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid. Daarom kunt u bij De Vereende ook een camperverzekering afsluiten als u:

 • Teveel schades heeft gereden of veroorzaakt
 • Een rijontzegging heeft gehad
 • Strafrechtelijk bent veroordeeld
 • Fraude heeft gepleegd
 • Als wanbetaler geregistreerd staat

Aanvullende dekkingen bij De Vereende camperverzekering

Naast de standaarddekking kunt u ook een aantal aanvullende dekkingen afsluiten bij uw camperverzekering van De Vereende. U kunt bijvoorbeeld een ongevallen-inzittendenverzekeringΒ ofΒ schade-inzittendenverzekeringΒ afsluiten. Met deze verzekeringen krijgt u een bedrag uitgekeerd bij schade aan de inzittenden of de bezittingen van de inzittenden als gevolg van een ongeval. Daarnaast kunt u een rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen afsluiten. Deze verzekering helpt u bij het verhalen van schade bij de veroorzaker.

Wat kost een camperverzekering bij De Vereende?

De kosten van een camperverzekering bij De Vereende zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bij het berekenen van de verzekeringspremie wordt er bijvoorbeeld gekeken naar:

 • Het ledig gewicht van de camper
 • Het soort gebruik van de camper (privΓ© gebruik of wordt de camper ook verhuurd)
 • Het aantal jaarlijkse te rijden kilometers
 • Uw schadeverleden

Ook kijk de verzekeraar of het om een standaard camper gaat of om een ander voertuig dat is omgebouwd tot camper.

Als u bij een vorige verzekeraar schadevrije jaren heeft opgebouwd met de camper krijgt u bonus/maluskorting op de verzekeringspremie. Dit geldt voor alle dekkingsvormen. Tot slot betaalt u ook 21% assurantiebelasting.

De Vereende tussenpersoon

AlpinaΒ is een tussenpersoon van De Vereende. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende. Het voordeel van een verzekering bij De Vereende is dat u altijd geaccepteerd zult worden.

De Vereende camperverzekering online aanvragen

Het is mogelijk om online een camperverzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief. Mocht dit niet zo zijn, dan krijgt u van ons een voorstel voor De Vereende. Houd er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas in kan gaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier ondertekend heeft teruggestuurd. Het aanvraagformulier ontvangt u van ons per e-mail.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 16 reviews
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
19-09-2022
Paul
Snel en zorgvuldig
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
12-08-2022
Peter
ik was eerst bij de nkc verzekerd was erg duur hier valt de premie veel laer uit dit is een aanrader voor andere camperbezitters top top
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
22-03-2022
Carol
Bij de ANWB moest ik mijn zelf omgebouwde camperbus laten keuren voordat ik een camperverzekering kon afsluiten, dit zou mij € 200,- gaan kosten. Bij Diks heb ik zonder problemen een zeer goed betaalbare verzekering afgesloten. Ik beveel ze aan om een verzekering af te sluiten.

De Vereende verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:

 • De Vereende autoverzekering. Deze verzekering zal altijd geaccepteerd worden, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering.
 • De Vereende aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.
 • De Vereende inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle roerende zaken (spullen in huis die verplaatsbaar zijn) die behoren tot uw particuliere huishouding.
 • De Vereende motorverzekering. Deze verzekering verzekert het risico dat u met uw motor schade aanbrengt aan anderen, ook schade aan uw eigen motor kunt u verzekeren.
 • De Vereende opstalverzekering. Met deze verzekering, verzekert u schade aan uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken (spullen in huis die niet verplaatsbaar zijn, ofwel aard- en nagelvast).
 • De Vereende scooterverzekering. Met de scooterverzekering van De Vereende verzekert u het risico dat u met uw scooter schade aanbrengt aan anderen. Daarnaast kunt u ook uw eigen scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal.
 • De Vereende taxiverzekering. Deze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden.

Bereken direct de premie voor een camperverzekering bij De Vereende!

 • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geΓΌpdatet: 08-02-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op