Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

scooterverzekering afsluiten
Home De Vereende Scooterverzekering

De Vereende scooterverzekering

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
Nu met Gratis verhaalservice

Online premie indicatie

Snel online een indicatie van de premie

Altijd acceptatie

U krijgt altijd een voorstel van De Vereende

Snel dekking mogelijk

Na betaling via Ideal snel dekking

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Wij hebben altijd mogelijkheden

“Ons streven is om u bij een reguliere verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Dat lukt ons ook in veel gevallen. Is het niet mogelijk dan werken wij samen met De Vereende.”

foto Laura van Maarschalkerweerd

Laura - Expert verzekeringen

Al jaren expert verzekeringen

Achtergrond expert foto Laura van Maarschalkerweerd
Achtergrond afbeelding

Alles over de Vereende scooterverzekering

Een scooter is een motorrijtuig waar een verzekeringsplicht voor geldt. Zodra de scooter op je naam staat, is het verplicht om een scooterverzekering af te sluiten. Als de scooter niet verzekerd is, kan dit grote gevolgen hebben.

Wordt de aanvraag voor een scooterverzekering bij een reguliere verzekeraar geweigerd? Dan kun je altijd nog terecht bij De vereende. Je kunt hier een scooterverzekering met WA-dekking afsluiten. De WA-dekking is verplicht. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid en zorgt voor het compenseren van schade door aansprakelijkheid, aan de tegenpartij. De schade die je met jouw scooter veroorzaakt aan derden wordt dus vergoed, maar niet de schade aan je eigen scooter.

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, De Vereende op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.

De Vereende tussenpersoon

Alpina is een tussenpersoon van De Vereende. Dit betekent dat je bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

De Vereende scooterverzekering online aanvragen

Het is mogelijk om online een scooterverzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren je onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij je de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. Je kiest hierbij de maatschappij die je bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij je toch nog kan accepteren op het reguliere tarief. Mocht dit niet zo zijn, dan krijg je van ons een voorstel voor De Vereende.
Houd er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas in kan gaan nadat je de eerste premie hebt voldaan EN nadat je het aanvraagformulier ondertekend hebt teruggestuurd. Het aanvraagformulier ontvang je van ons per e-mail.

De Vereende verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:

  • De Vereende autoverzekering. Deze verzekering zal altijd geaccepteerd worden, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering.
  • De Vereende aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Vereende ben je verzekerd tegen schade die je per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.
  • De Vereende inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle roerende zaken (spullen in huis die verplaatsbaar zijn) die behoren tot je particuliere huishouding.
  • De Vereende motorverzekering. Deze verzekering verzekert het risico dat je met jouw motor schade aanbrengt aan anderen, ook schade aan je eigen motor kun je verzekeren.
  • De Vereende opstalverzekering. Met deze verzekering, verzeker je schade aan je woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken (spullen in huis die niet verplaatsbaar zijn, ofwel aard- en nagelvast).
  • De Vereende scooterverzekering. Met de scooterverzekering van De Vereende verzeker je het risico dat je met je scooter schade aanbrengt aan anderen. Daarnaast kun je ook je eigen scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal.
  • De Vereende taxiverzekering. Deze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op