800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Home De Vereende Aanvraagformulier

De Vereende aanvraagformulier

De Vereende is een verzekeringsmaatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Hierbij moet u voornamelijk De vereende-aanvraagformulierdenken aan personen die bij reguliere maatschappijen niet meer welkom zijn doordat zij:

De Vereende zal de verzekering altijd accepteren, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere verzekering. Ook heeft u vaak een eigen risico bij een WA-verzekering. Dit eigen risico moet samen met de premie vooraf worden voldaan.

Een verzekering bij De Vereende kan pas ingaan nadat u de eerste premie heeft voldaan én nadat u het aanvraagformulier ondertekend heeft teruggestuurd. Dit aanvraagformulier ontvangt u van ons per e-mail. Ook kunt u zelf het desbetreffende aanvraagformulier downloaden via deze link. Hier vindt u per productcategorie alle aanvraagformulieren plus bijbehorende polisvoorwaarden van de schadeverzekeringen van De Vereende.

Het invullen van het De Vereende aanvraagformulier

U heeft een mededelingsplicht. Dit houdt in dat u op het aanvraagformulier alles doorgeeft wat van belang kan zijn. Dit is belangrijk, omdat u anders bij schade misschien geen schadevergoeding krijgt.

Bij de aanvraag moet u juiste en volledige informatie geven. Er is een stappenplan opgesteld om problemen te voorkomen:

Als blijkt dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft gegeven dan kan uw aanvraag geweigerd worden of een eventuele schade zal niet of niet volledig worden betaald. Is uw verzekering ingegaan en zou de aanvraag niet worden geaccepteerd als De Vereende alle informatie van u zou hebben gehad? Dan mogen zij de verzekering opzeggen. Hetzelfde geldt wanneer u De Vereende met opzet heeft willen misleiden.

De Vereende tussenpersoon

Alpina is een De Vereende tussenpersoon. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

Wanneer gaat de verzekering in

De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie en het ondertekende aanvraagformulier.

De Vereende verzekeringen online aanvragen

Het is mogelijk om online een verzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief, maar mocht dit niet zo zijn, dan krijgt u van ons een voorstel voor De Vereende.

De Vereende verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Vergelijk online de premie van een verzekering bij De Vereende

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op