Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Home De Vereende Aanvraagformulier

De Vereende aanvraagformulier

De Vereende is een verzekeringsmaatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Hierbij moet u voornamelijk De vereende-aanvraagformulierdenken aan personen die bij reguliere maatschappijen niet meer welkom zijn doordat zij:

 • veel schades hebben gereden of veroorzaakt
 • een achterstand hebben met de premiebetaling
 • strafrechtelijk zijn veroordeeld
 • rijontzegging hebben gehad
 • fraude hebben gepleegd

De Vereende zal de verzekering altijd accepteren, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere verzekering. Ook heeft u vaak een eigen risico bij een WA-verzekering. Dit eigen risico moet samen met de premie vooraf worden voldaan.

Een verzekering bij De Vereende kan pas ingaan nadat u de eerste premie heeft voldaan én nadat u het aanvraagformulier ondertekend heeft teruggestuurd. Dit aanvraagformulier ontvangt u van ons per e-mail. Ook kunt u zelf het desbetreffende aanvraagformulier downloaden via deze link. Hier vindt u per productcategorie alle aanvraagformulieren plus bijbehorende polisvoorwaarden van de schadeverzekeringen van De Vereende.

Het invullen van het De Vereende aanvraagformulier

U heeft een mededelingsplicht. Dit houdt in dat u op het aanvraagformulier alles doorgeeft wat van belang kan zijn. Dit is belangrijk, omdat u anders bij schade misschien geen schadevergoeding krijgt.

Bij de aanvraag moet u juiste en volledige informatie geven. Er is een stappenplan opgesteld om problemen te voorkomen:

 • Beantwoord alle vragen in het aanvraagformulier juist en volledig
 • Worden anderen of eigendommen van anderen ook verzekerd? Geef dan alle informatie van deze personen juist en volledig door. Het is verstandig om de vragen ook aan hen te stellen.
 • Heeft De Vereende, volgens u, bepaalde informatie al? Ook dan is het belangrijk dat u alle vragen in het aanvraagformulier juist en volledig beantwoordt.
 • Heeft u het aanvraagformulier verstuurd en komt u erachter dat u vergeten bent bepaalde informatie door te geven? Geef deze informatie dan alsnog door. Dit is niet nodig wanneer de verzekering is ingegaan of wij de verzekering hebben geweigerd.

Als blijkt dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft gegeven dan kan uw aanvraag geweigerd worden of een eventuele schade zal niet of niet volledig worden betaald. Is uw verzekering ingegaan en zou de aanvraag niet worden geaccepteerd als De Vereende alle informatie van u zou hebben gehad? Dan mogen zij de verzekering opzeggen. Hetzelfde geldt wanneer u De Vereende met opzet heeft willen misleiden.

De Vereende tussenpersoon

Alpina is een De Vereende tussenpersoon. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

Wanneer gaat de verzekering in

De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie en het ondertekende aanvraagformulier.

De Vereende verzekeringen online aanvragen

Het is mogelijk om online een verzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief, maar mocht dit niet zo zijn, dan krijgt u van ons een voorstel voor De Vereende.

De Vereende verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:

 • De Vereende autoverzekering. Deze verzekering zal altijd geaccepteerd worden, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering.
 • De Vereende aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.
 • De Vereende inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle roerende zaken (spullen in huis die verplaatsbaar zijn) die behoren tot uw particuliere huishouding.
 • De Vereende motorverzekering. Deze verzekering verzekert het risico dat u met uw motor schade aanbrengt aan anderen, ook schade aan uw eigen motor kunt u verzekeren.
 • De Vereende opstalverzekering. Met deze verzekering, verzekert u schade aan uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken (spullen in huis die niet verplaatsbaar zijn, ofwel aard- en nagelvast).
 • De Vereende scooterverzekering. Met de scooterverzekering van De Vereende verzekert u het risico dat u met uw scooter schade aanbrengt aan anderen. Daarnaast kunt u ook uw eigen scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal.
 • De Vereende taxiverzekering. Deze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Vergelijk online de premie van een verzekering bij De Vereende

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op