800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Bereken premie
De vereende autoverzekering

De Vereende (voorheen Rialto Verzekeringen)

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
Altijd Acceptatie
Altijd Acceptatie
Online Afsluiten
8.2
Beoordeling verzekeringen

De Vereende (voorheen Rialto Verzekeringen) is de maatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Hierbij moet u voornamelijk De vereende Rialto verzekeringendenken aan personen die bij reguliere maatschappijen niet meer welkom zijn doordat zij:

  • veel schades hebben gereden of veroorzaakt
  • een achterstand hebben met de premiebetaling
  • strafrechtelijk zijn veroordeeld
  • rijontzegging hebben gehad
  • fraude hebben gepleegd

De Vereende zal de autoverzekering altijd accepteren, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering. Ook heeft u vaak een eigen risico bij een WA-verzekering. Dit eigen risico moet samen met de premie vooraf worden voldaan.

Wie is de Vereende tussenpersoon?

Alpina is een De Vereende tussenpersoon. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

Wat zijn de acceptatie eisen bij De Vereende?

De Vereende stelt enkele voorwaarden aan het afsluiten van een verzekering

  • U betaalt de premie minimaal 3 maanden vooruit, ook bij maandbetaling
  • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier
  • In de meeste gevallen rekent De Vereende daarnaast een waarborgsom van gemiddeld € 175,00. Deze moet vooraf worden betaald. Wanneer er aan het eind van de verzekering geen schade is geweest, krijgt u dit bedrag weer teruggestort.

Schadevrije jaren en De Vereende hoe zit dat?

Bij De Vereende is het ook mogelijk om uw opgebouwde schadevrije jaren over te zetten. Hierdoor krijgt u meer korting en gaat de premie omlaag. De Vereende gaat in eerste instantie uit van 0 schadevrije jaren bij het berekenen van de premie. Wanneer bij controle in Roy-data blijkt dat u meer dan 0 schadevrije jaren heeft, dan past men de polis aan en krijgt u de eventueel teveel betaalde premie retour.

Wanneer gaat de verzekering in?

De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie en het ondertekende aanvraagformulier.

Personen op de ‘zwarte lijst’ wat houdt dat in?

Wanneer een persoon door fraude, een schadeverleden of een strafrechtelijk verleden op de ‘zwarte lijst’ staat, zoals dit in de volksmond wordt genoemd, dan kan De Vereende een oplossing zijn. Overigens bestaat deze ‘zwarte lijst’ voor verzekeringen niet. Uw kunt wel geregistreerd worden wanneer u een claim heeft ingediend bij uw verzekeraar. Ook personen die door de verzekeringsmaatschappij geroyeerd zijn omdat zij de premie niet op tijd betaalden, kunnen bij De Vereende terecht. De Vereende zal in bijna alle gevallen een auto kunnen verzekeren. De premie is echter wel hoger dan bij een ‘normale’ maatschappij. Tevens zal, wanneer er sprake is van wanbetaling, de jaarpremie vooraf betaald moeten worden.

Bijzondere voertuigen of bijzonder gebruik kan dat?

Voor speciale voertuigen kunt u ook terecht bij De Vereende. U moet hierbij denken aan praalwagens, quads, trikes of segways. Daarnaast heeft De Vereende mogelijkheden voor voertuigen die als taxi worden gebruikt.

Hoe hoog is de premie bij De Vereende?

De Vereende biedt maatwerk. Dit betekent dat niet van tevoren aangegeven kan worden hoeveel de premie gaat bedragen. Wij adviseren om via onze site de premie voor een autoverzekering te berekenen. Wij gaan eerst kijken of er een oplossing is binnen de ‘normale’ maatschappijen. Wanneer dit niet zo is, dan vragen wij voor u een maatwerk offerte op bij De Vereende. U krijgt deze offerte dan per e-mail.

De Vereende verzekeringen online aanvragen

Het is mogelijk om online een verzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief, maar mocht dit niet zo zijn, dan krijgt u van ons een voorstel voor De Vereende.

Houdt er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas kan ingaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier dat u per e-mail van ons heeft ontvangen, ondertekend heeft teruggestuurd. Het kan dus enkele dagen duren voordat u dekking heeft.

Welke Vereende verzekeringen zijn er?

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:

De Vereende aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van de Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander. Of aan spullen van een ander. Hoe kunt u zicht verzekeren:

• aansprakelijkheid voor u alleen
• De aansprakelijkheid voor u en uw gezin. Ook uw kinderen die op kamers wonen voor hun studie kunt u verzekeren. Zelfs uw huisdieren! Als zij per ongeluk schade veroorzaken, dan is dat gedekt.

De Vereende inboedelverzekering en opstalverzekering

De Vereende is een bijzondere verzekeraar voor bijzondere risico’s. Zo kan iedereen, die geen inboedel- of opstalverzekering bij een andere verzekeraar kan sluiten, in aanmerking komen voor een verzekering van de Vereende. Óók wanneer u:

• in korte tijd veel schade heeft gehad;
• zijn of haar premies niet heeft betaald;
• fraude heeft gepleegd;
• een strafrechtelijk verleden heeft

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, de Vereende graag op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Bereken online de premie! Auto, scooter, woonpakket en veel meer…

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op