Kan ik een doorlopende reisverzekering voor het hele gezin afsluiten?

Altijd leuk om met uw gezin op vakantie te gaan. Vrij van al uw zorgen en gewoon van elkaar genieten. Ook u wilt natuurlijk echt zorgeloos op vakantie kunnen met uw gezin. Sluit daarom voor uw gezin de doorlopende reisverzekering gezin af.

Maar wanneer bent u gedekt en wie vallen er precies onder de doorlopende reisverzekering gezin? In deze blog legt Alpina het voor u uit.

Wat is een doorlopende reisverzekering gezin?

De doorlopende reisverzekering gezin zorgt ervoor dat u en uw gezin verzekerd zijn wanneer jullie op vakantie gaan. Het is een doorlopende verzekering omdat deze verzekering het hele jaar doorloopt. U betaalt een maandelijks bedrag zodat u en uw gezin het hele jaar door verzekerd zijn.

De dekking is ook geldig wanneer maar één persoon gaat reizen. Gaat uw zoon of dochter voor het eerst met vrienden op vakantie? Ook dan zijn ze verzekerd onder de doorlopende reisverzekering gezin.

Leeftijd

De leeftijd van uw kinderen is van belang bij het afsluiten van uw doorlopende reisverzekering gezin. Bij sommige verzekeringen worden kinderen automatisch niet meer meeverzekerd wanneer ze 18 jaar of ouder zijn. Bij andere verzekeringen is dit echter wel zo, zolang ze nog maar onder uw adres zijn ingeschreven en niet getrouwd zijn.

Meeverzekerden

Nemen uw kinderen vrienden mee op vakantie? Dan vallen deze vaak onder uw verzekering. Let hierbij echter wel goed op voor hoeveel kinderen dit geldt. Verzekeringen kunnen namelijk een limiet stellen op hoeveel kinderen onder uw verzekering vallen. Wilt u meer kinderen meenemen dan uw verzekering toestaat? Dan moet u waarschijnlijk uw verzekering aanpassen. Hierdoor zullen de kosten van uw premie wel omhoog gaan.

Sluit uw doorlopende reisverzekering gezin af bij Alpina: eenvoudig en betaalbaar

Overweegt u een doorlopende reisverzekering voor uw gezin af te sluiten? Sluit deze dan nu nog af bij Alpina! Dankzij onze verschillende modules sluit u altijd de juiste verzekering af. Heeft u nog twijfels of vragen over de doorlopende reisverzekering gezin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3143 reviews

Bereken online de premie voor een doorlopende reisverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 10-02-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op