800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Home Info Alpina aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel

Alpina aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel

Persbericht: Alpina is onlangs gecertificeerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg is op 1 januari 2009 in het leven geroepen en is het Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, post en andere verkoopkanalen op afstand.Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg onderschrijft dat Alpina voldoet aan de relevante Nederlandse wet- en regelgeving en de gedragsregels van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie voor financiële dienstverleners. Alpina bestaat dit jaar 40 jaar. Al die tijd is ons steven een betrouwbare dienstverlener te zijn. Een certificering als deze onderstreept dat wij zowel onze algemene voorwaarden als onze website goed op orde hebben, aldus Marc Alpina, mede-eigenaar van Alpina.

De Consumentenbond adviseert zijn leden om online aankopen te doen op websites met het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is door de Consumentenbond gewaardeerd met een 10.

Alpina bemiddelt, uitsluitend via internet, in schadeverzekeringen. De nadruk ligt op auto-,motor-,oldtimer en brommerverzekeringen. Hierin is Alpina verzekering zeer succesvol.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op