Theorie examen app

Uit de online verkeersquiz van Veilig Verkeer Nederland, die de afgelopen jaren al 700.000 keer is ingevuld, blijkt dat veel mensen niet op de hoogte zijn van de (laatste) verkeersregels. Ruim de helft van het aantal verkeersdeelnemers kent bijvoorbeeld de maximumsnelheid op een woonerf niet. Een kwart van de weggebruikers weet niet hoe hard je mag rijden op een rijbaan met een groene streep. Ook de kennis over voorrang, fietsers van rechts en richting aangeven, laat te wensen over.

Aan de hand van meerdere rondes worden in spelvorm 100 vragen voorgelegd. De vragen worden ondersteund door een visuele weergave van de wegsituatie. Bij een score die goed (genoeg) is, gaat de speler door naar de volgende ronde. Iedere 24 uur volgen er nieuwe vragen. Zodra deze vragen klaar staan, ontvangt de speler een seintje. Iedere maand maken de 3 best scorende spelers kans op een prijs, zoals een auto- of motorslipcursus, een cursus auto te water, korting op het afsluiten van een brommer-, motor- of autoverzekering of een cadeaubon voor een gratis rijles. Klik hier voor de voorwaarden.

Gratis theorie app downloaden

De Alpina Theorie App is voor iedereen gratis te downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

Samen maken we het verschil

De Alpina Theorie App is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Alpina Group en A.S.R. Zij slaan in 2022 de handen ineen om een actieve bijdrage te leveren aan een financieel gezonde toekomst en een veilige leefomgeving voor klanten, relaties en medewerkers. Dat doen zij al 60 jaar. Dit jaar is er speciale aandacht voor het verminderen van de CO2 uitstoot en de preventie van brand-, water- en verkeersschade, want voorkomen is beter dan genezen.

 

 

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 03-10-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op