800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen

Waar vind ik het aanvraagformulier voor een cyberverzekering?

Via onze website kunt u zowel een cyberverzekering voor particulieren als een cyberverzekering voor bedrijven afsluiten. Cybercriminaliteit is op dit moment een zeer snel groeiende vorm van criminaliteit. Een cyberverzekering biedt hulp als u slachtoffer bent van cybercriminaliteit. Het is vanuit de wet niet verplicht om een cyberverzekering af te sluiten, maar wel aan te raden. Dit omdat het digitale verkeer blijft toenemen en het gevaar van cybercriminaliteit de komende jaren aanwezig zal blijven. Hoe gaat het aanvragen van zo’n verzekering en waar vindt u het aanvraagformulier?

Aanvraagformulier cyberverzekering particulieren

Met een cyberverzekering voor particulieren, de zogenoemde CyberCarePolis, zijn alle inwonende gezinsleden gedekt. Uitwonende sturende kinderen, jonger dan 27 jaar, zijn ook meeverzekerd. Wanneer u een particuliere cyberverzekering afsluit, is er alleen dekking voor schade die u als particulier lijdt.

Wanneer u online een berekening voor een particuliere cyberverzekering maakt, krijgt u online een premievoorstel te zien. Na het invullen van enkele persoonsgegevens ontvangt u van ons een e-mail. In deze e-mail zit  een aanvraagformulier. Dit aanvraagformulier dient u aan ons, per mail, te retourneren. Na ontvangst van uw aanvraagformulier gaan we de verzekering aanvragen bij de verzekeringsmaatschappij. De daadwerkelijke dekking gaat in na akkoord van de verzekeringsmaatschappij. Bij het aanvragen van een cyberverzekering voor bedrijven kunt u de verzekering volledig via onze website aanvragen, zonder een aanvraagformulier te retourneren.

Bereken direct de premie van een cyberverzekering voor particulieren

Wat is er verzekerd?

  • Hulpverlening (24/7)
  • Computerhulp
  • Onderzoekskosten naar de oorzaak en omvang van het incident
  • Hulp bij identiteitsfraude
  • Hulp bij verwijderen van negatieve online berichten en het herstellen van de reputatie
  • Vergoeding van kosten bij identiteitsfraude en inbreuk op privacy (inclusief kosten van verweer)
  • Schadevergoeding bij verlies van geld op rekening
cyberverzekering-aanvraagformulier

Aanvraagformulier invullen en retourneren

Maakt u online een berekening voor een particuliere cyberverzekering, dan krijgt u online het premievoorstel te zien. Hierna vult u enkele persoonsgegevens in. U ontvangt van ons een e-mail met een aanvraagformulier. Naast het aanvraagformulier vindt u in deze e-mail ook de verzekeringskaart en polisvoorwaarden.

Het aanvraagformulier kunt u hier downloaden en ingevuld retourneren naar [email protected].

Op het aanvraagformulier vult u persoonsgegevens in en gegevens over de premiebetaling. U kunt kiezen voor een betaling via acceptgiro of automatische incasso. Daarnaast heeft u voor de betaaltermijn de keuze uit: per maand, jaar, kwartaal of halfjaar.

De algemene slotvragen zijn ook deel van het aanvraagformulier.

Na ontvangst van uw aanvraagformulier gaan we de verzekering aanvragen bij de verzekeringsmaatschappij. De daadwerkelijke dekking gaat in na akkoord van de verzekeringsmaatschappij.

Het aanvragen van een cyberverzekering voor bedrijven kan volledig via onze website. Hiervoor is het niet nodig om een aanvraagformulier in te vullen.

Online een cyberverzekering afsluiten

Heeft u vragen over het aanvraagformulier van een cyberverzekering of het afsluiten van een cyberverzekering in het algemeen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur op telefoonnummer 088-6883700.

Bereken direct de premie van een cyberverzekering voor particulieren!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op