800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen

Waarom een vergelijkingssite gebruiken bij het afsluiten camperverzekering?

Waarschijnlijk is het gevoel u welbekend: het is weer de tijd van het jaar om lekker op vakantie te geven. De camper die u recent aangeschaft heeft mag eindelijk van stal om zorgeloos te gaan genieten. Althans, als alle verzekeringszaken omtrent de camper op orde zijn natuurlijk. Aangezien het internet té groot is om alle websites af te struinen naar de geschikte camperverzekering (en het zoeken daarmee erg tijdrovend) zijn vergelijkingssites in het leven geroepen. Een dergelijke vergelijkingssite bespaart u simpelweg de tijd en energie om de bij uw situatie passende verzekering af te kunnen sluiten. Via een eenvoudig overzicht zie je in één klap alle mogelijke verzekeringen die af te sluiten zijn en kunt u door middel van filters zelf de mogelijkheden en daarmee het uiteindelijke tarief bepalen. De vergelijkingssite biedt u hiermee dus de middelen, de touwtjes blijven volledig in handen van de gebruiker van de site. 

camperverzekering vergelijkingssite

Wat doet een vergelijker?

Een vergelijkingssite, in dit geval speciaal gericht op het aanbieden van camperverzekeringen, laat voor ieder product zien welke aanbieders er beschikbaar zijn. Vervolgens wordt er een rangschikking gemaakt op basis van verschillende factoren. Denk hierbij met name aan prijs, kwaliteit en andere mogelijkheden. De vergelijkingssite is dus niet de aanbieder van de producten, maar eerder de bemiddelaar tussen vraag en aanbod.

Camperverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Wat zijn de voordelen van een vergelijkingssite?

Nu hoor ik u wellicht al hardop denken: ”Waarom zou ik dan gebruik maken van een dergelijke vergelijkingssite?” De belangrijkste voordelen hiervan zijn als volgt:

  • u heeft eenvoudig een overzicht van alle aanbieders in één oogopslag. Het is dus niet meer nodig om het hele internet af te zoeken naar een geschikte verzekering. Het openen van de pagina van de vergelijkingssite is voldoende om meteen te kunnen zien wat er aangeboden wordt en wat het verschil in prijs en kwaliteit is.
  • Alle vergelijkingsresultaten van de site zijn accuraat en up-to-date. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een gebruiksvriendelijke interface en zijn de sites eenvoudig toegankelijk via bekende webbrowsers als Internet Explorer en Firefox.
  • De vergelijkingssites worden menselijk gereguleerd. Dit wil zeggen dat er menselijke controle zit op het onderhoud van de sites.

Alpina als vergelijkingssite voor camperverzekeringen

Alpina is één van de aanbieders op het gebied van het vergelijken van camperverzekeringen. Hiernaast worden ook nog vergelijkingen aangeboden voor het verzekeren van bijvoorbeeld zorg, huisdieren en woningen. Met een overall-gemiddelde van een 8,1 staat de vergelijkingssite van Alpina bekend als betrouwbaar. Door het invullen van enkele simpele gegevens zoals het kenteken van de camper, de eigen postcode en het huisnummer kan er snel en efficiënt gezocht worden naar de geschikte verzekering. Mochten er ondanks het gemak zich toch nog problemen voordoen tijdens het selecteren van een verzekering? De site van Alpina verzekeringen biedt de mogelijkheid om door middel van een chatsysteem online contact te maken met één van de deskundige medewerkers. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om via 088 688 3710 telefonisch contact op te nemen. De medewerkers zijn van Maandag tot en met Vrijdag dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 dus schroom niet uw vragen te stellen.

Direct camperverzekeringen vergelijken via Alpina

Het vergelijken van camperverzekeringen via Alpina is dus eenvoudig en snel. Via de website ziet u alle mogelijkheden in één keer bij elkaar en selecteer je de verzekering van uw eigen keuze. Laat het vakantieplezier dus niet afhangen van een slecht gemaakte keuze met betrekking tot de randzaken en zorg ervoor dat U te allen tijden goed verzekerd de weg op gaat. Zorg ervoor dat u zich volledig kunt richten op wat écht belangrijk is, namelijk het genieten van een welverdiende vakantie, en laat Alpina zich buigen over de garanties hiervan.

Bereken direct de premie van uw camperverzekering

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
In twee minuten geregeld

Nooit onderverzekerd

Stel zelf je pakket samen

Een breed aanbod

Wij vergelijken alle verzekeraars voor jou, scheelt weer tijd

Hulp van onze experts

Kom je er niet uit? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op