Lekker naar het strand: zijn uw waardevolle spullen verzekerd?

De zomer is weer begonnen en dat is te merken ook! Het weer is al dagen heerlijk. Met dit mooie weer is het al snel druk op de Nederlandse stranden. Helaas zijn er vooral met mooi weer ook dieven actief op en rond het strand. In dit artikel leest u wat u kunt doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een dief en of u verzekerd bent voor diefstal op het strand.

Een dagje strand

Waardevolle spullen zoals uw portemonnee zijn vaak een blok aan het been tijdens een dagje strand. Vaak laten mensen deze waardevolle spullen, op hoop van zegen, op of onder hun strandhanddoek achter wanneer ze een verkoelende duik in de zee nemen. Echter, de politie raadt aan om uw waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis te laten. Bent u toch genoodzaakt om waardevolle spullen mee te nemen naar het strand, houd ze dan goed in de gaten of zorg ervoor dat er altijd iemand bij de waardevolle spullen in de buurt blijft.

Met de auto naar het strand

Wanneer u met de auto naar het strand gaat, adviseert het Verbond van Verzekeraars om een veilige en drukbezochte parkeerplaats op te zoeken om uw auto te parkeren. Laat ook geen waardevolle spullen, zoals uw mobiele telefoon of portemonnee, onbeheerd achter in uw auto. Deze kunt u het beste thuis of in de kluis van uw hotel of appartement achterlaten.

Reisverzekering

Via onze website kunt u gemakkelijk en snel doorlopende reisverzekeringen berekenen en afsluiten. Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar verzekerd wanneer u op reis gaat. Ook als u bijvoorbeeld op een korte strandvakantie in Nederland gaat.

Doorlopende reisverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 13-02-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op