Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Diefstal en BeschadigingPlus

De uitgebreide dekking BeschadigingPlus fietsverzekering bevat naast diefstal de drie onderdelen hieronder. Daarmee zijn u en uw fiets in elke situatie goed verzekerd. Ook accessoires kunt u eenvoudig meeverzekeren tegen diefstal en beschadiging. Heel simpel door de waarde van de accessoires op te tellen bij de waarde van de fiets!

Beschadiging

Als uw fiets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Gaat uw fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren? Dan krijgt u de nieuwwaarde uitgekeerd.

Uw tweedehands fiets kunt u ook uitstekend bij ons verzekeren. De aanschafprijs is dan het verzekerde bedrag en daarover wordt de premie berekend. Bij totaal verlies ontvangt u een gebruikte fiets van dezelfde kwaliteit als de verzekerde fiets.

Verhaalsrechtsbijstand

Ontstaat er tijdens het fietsen (letsel)schade door de schuld van iemand anders? Dan zorgen wij ervoor dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke verkeersdeelnemer.

Ongevallen

U wilt er niet aan denken, maar raakt u blijvend invalide of komt u te overlijden als gevolg van een ongeval met uw fiets, dan keert Unigarant uit aan u of uw nabestaanden. Bij overlijden wordt er een bedrag van € 5000,- uitgekeerd en bij volledige blijvende invaliditeit een bedrag van € 10.000,-. Bij gedeeltelijke invaliditeit keert de verzekeraar een percentage van de € 10.000,- uit. Dit wordt door een deskundige vastgesteld.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op