Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.1
Beoordeling verzekeringen
fat bike

Fat bike verzekeren

Bereken direct de premie voor een Fat bike!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.1
Beoordeling verzekeringen

Wanneer je een fat bike koopt, doe je een aanzienlijke financiële investering. Het grootste gevaar dat je loopt na aanschaf, is het risico op diefstal. Zelfs als je de beste sloten gebruikt, kun je diefstal helaas niet altijd voorkomen. Daarom is het voor jou verstandig om een verzekering af te sluiten voor je fat bike.

Fietsverzekering voor jouw fat bike: online vergelijken en afsluiten

Met de fietsverzekering bescherm je jouw fat bike tegen diefstal en mogelijke schade door bijvoorbeeld een aanrijding. Vooral voor nieuwe fat bikes wordt het aangeraden om deze in de eerste jaren na aankoop te verzekeren. Vergelijk eerst online en sluit daarna de verzekering af met de beste voorwaarden tegen de meest gunstige premie.

fat bike

Voordelen van een fat bike-verzekering

Het verzekeren van een fat bike is niet wettelijk verplicht, maar gezien de waarde van de fiets is het zeker aan te raden voor jou. Bij veel fat bike-verzekeringen krijg je in de eerste jaren na aankoop vaak 100% van het verzekerde bedrag uitgekeerd bij diefstal, en niet slechts de dagwaarde. Bij veel verzekeringen betaal je ook geen eigen risico.

Kies de juiste dekking voor jouw fat bike

Bij het verzekeren van jouw fat bike kun je kiezen tussen verschillende dekkingen, zoals diefstal, schade of een combinatie van beide. Afhankelijk van de gekozen dekking ben je bijvoorbeeld verzekerd tegen schade door vallen, een aanrijding of vandalisme.

Bijstand 24 uur per dag, 7 dagen per week

Is de accu van je fat bike sneller leeg dan verwacht, of heb je onderweg een lekke band? Wij zorgen dat je niet te voet naar huis hoeft! Heb je pech onderweg (ongeval, lekke band, lege accu, diefstal, …), dan komen wij je fat bike ter plaatse herstellen. En zo nodig brengen wij je mét uw fat bike naar huis.

Bescherming tegen diefstal

Je gaat iets drinken en je fat bike blijkt daarna gestolen te zijn, ook al had je hem goed vastgezet? We betalen de aankoopwaarde terug. Geen eigen risico en geen afschrijving. Wij betalen ook de taxi die je naar huis brengt (tot 500 euro).

Bescherming tegen materiële schade

Wij betalen voor het herstellen van je fat bike als die beschadigd is door een ongeval, vandalisme, overstromingen en brand (bv. van de accu), na toepassing van het eigen risico van 35 euro. Wij weten dat je niet zonder je fiets kunt, daarom vergoeden wij de kosten voor het huren van een vervangende fiets. Tot een maximum van 15 euro inclusief alle belastingen per dag en voor een maximum van 3 opeenvolgende dagen.

Bereken direct de premie voor een Fat bike!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 15-09-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op