800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
beroepsaansprakelijkheidsverzekering-zorg

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering tandarts

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering tandarts!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Bent u werkzaam als tandarts? Dan is het raadzaam om na te denken over uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering. U bent namelijk regelmatig bezig met gecompliceerde ingrepen aan het gebit van mensen. Wanneer hier iets mis gaat in een diagnose of behandeling, dan kan de (financiële) schade erg hoog oplopen. Wanneer een cliënt u aansprakelijk stelt, dan is het handig om een goede dekking te hebben tegen fouten door u of uw medewerkers. Zo komt u niet voor onverwachtse kosten te staan en kunt u zich volledig richten op het voeren van uw praktijk.

Voordelen:

  • Verzekeren vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
  • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

  • Ingangsdatum premie
  • Beroepsactiviteit door u beoefend
  • Verwachte omzet (exclusief BTW)
  • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor tandartsen vergelijken?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor tandartsen is essentieel om onverwachtse kosten voor u praktijk te kunnen voorkomen. Hoe secuur en betrokken u ook te werk gaat: een klein foutje kan altijd gebeuren. Door dit goed af te dekken, kunt u zich geheel richten op het uitvoeren van uw werkzaamheden als tandarts. Bij Cheapp.nl vinden we het belangrijk dat uw verzekeringspakket volledig is afgestemd op uw situatie: zo heeft u een optimale dekking tegen een zo goed mogelijke premie. Dit geldt uiteraard ook voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor tandartsen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de grootte van uw praktijk en de dekking die u nodig heeft. Geef uw voorkeuren in op onze website en vergelijk beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende bekende verzekeraars. Zo krijgt u een helder overzicht en kan u eenvoudig de geschikte verzekering vinden. Vervolgens kunt u deze direct afsluiten tegen een scherpe premie.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor tandartsen en sluit uw verzekering direct online af.

Wil je verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en verzekeraars vergelijken?

Het is verstandig om verschillende verzekeraars en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het geeft u een goed beeld van de verzekeraar die u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan aanbieden met de beste dekking tegen de laagste prijs. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheids- verzekering in de zorg bepalen. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, een mogelijke collectiviteitskorting en de hoogte van uw eigen risico. Wilt u deze puzzeltocht liever uit handen geven? De verzekeringsspecialisten van Alpina staan graag voor u klaar en komen met een verzekering die het beste bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact op via: 088-688 3712 of via ons contactformulier.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering tandarts!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op