Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Hoe sluit ik een doorlopende reisverzekering af?

Een doorlopende reisverzekering afsluiten is gemakkelijk en heeft u online zo geregeld bij Alpina. Wat heeft u nodig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten? We vertellen het u in dit artikel.

Wat heeft u nodig voor het afsluiten van een doorlopende reisverzekering?

Wanneer u een doorlopende verzekering wilt vergelijken, hebben wij een aantal basis persoonsgegevens van u nodig, zoals uw postcode een plaats, geboortedata en uw gezinssamenstelling. Deze gegevens hebben wij minimaal van u nodig om een berekening te kunnen maken.

Dekking doorlopende reisverzekering

De volgende stap in het berekenen van een doorlopende reisverzekering, is het kiezen van de dekkingen. Welke dekkingen u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke situatie maar ook vooral van uw wensen.  U kunt kiezen uit o.a. de volgende dekkingen: Medische kosten, Ongevallen, Pech op reis, bagage en bijzondere sporten. Hoe meer dekkingen u kiest, hoe hoger de premie uiteraard wordt.

Sluit nu direct uw doorlopende reisverzekering af

Nu met Gratis verhaalservice

Kies uw dekkingsgebied

Vervolgens kunt u een keuze maken of u zich wilt verzekeren voor dekkingsgebied Europa of Wereldwijd. Als u voor dekking Europa kiest bent u verzekerd in alle Europese landen maar ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira. En Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië, Turkije.

Kies u eigen risico

Hier kiest u hoeveel eigen risico u wilt hebben op uw doorlopende reisverzekering. Hoe hoger het eigen risico, hoe meer u zelf in eerste instantie moet betalen aan uw schade, voordat de verzekering iets uitkeert. Aan de andere kant is een hoger eigen risico gunstiger voor uw portemonnee; de premie is doorgaans lager bij een hoger eigen risico.

Rechtsbijstand doorlopende reisverzekering nodig?

Een conflict tijdens uw reis kan de vakantiepret behoorlijk drukken. Om nog meer ellende te voorkomen, kunt u zich verzekeren voor juridische hulp tijdens uw vakantie. Met de dekking rechtsbijstand bent u verzekerd van juridische hulp en advies tijdens uw reis.

Annuleringsverzekering nodig?

Stel u zich eens voor dat u uw vakantie onverwachts moet afzeggen of onderbreken. Dan bent u blij dat u een annuleringsverzekering heeft afgesloten. In veel gevallen kunt u de kosten van de annulering vergoed krijgen. Let daarbij wel op. Er moet wel sprake zijn van een in de polisvoorwaarden genoemde gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie.

Doorlopende reisverzekering vergelijken en afsluiten

Op het moment dat u alle gegevens online heeft ingevuld dan volgt er een berekening van de premies en de polisvoorwaarden. Deze kunt u vergelijken. Als u een geschikte verzekering heeft gevonden, kunt u deze direct afsluiten. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken via telefoonnummer 088 – 688 37 00. Wij staan u graag te woord.

Uw doorlopende reisverzekering afsluiten met uw woonverzekeringen?

De doorlopende reisverzekering is onderdeel van onze woonverzekering. Op het moment dat u ook een inboedel-of opstalverzekering, rechtsbijstandverzekering of aansprakelijkheidsverzekering afsluit samen met uw doorlopende reisverzekering, profiteert u van pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting!

doorlopende reisverzekering berekenen

Premie al vanaf € 6,22 per maand

U bent het hele jaar door verzekerd tijdens uw vakanties of weekendjes weg in heel Europa voor maar € 6,22 per maand. Met de volgende dekkingen:

  • Ongevallen dekking
  • Medische kosten
  • Wintersport
  • Bagage t/m € 2500
  • Sportuitrusting
  • Automobilistenhulp incl. vervangend vervoer en repatriëring.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Sluit nu direct uw doorlopende reisverzekering af

Nu met Gratis verhaalservice

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op