800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Kan ik via Alpina een cyberverzekering bij Turien afsluiten?

Tegenwoordig brengen we steeds meer tijd door op het internet. Een cyberverzekering dekt de financiële schade als gevolg van een datalek, een virus of een andere vorm van cybercriminaliteit. Er zijn steeds meer verzekeraars die inspelen op de huidige vraag naar cyberverzekeringen. Is het mogelijk om via alpina.nl een cyberverzekering bij Turien af te sluiten?

Cyberverzekering particulieren Turien

Turien biedt een zogenoemde CyberCare Polis aan. De CyberCare Polis helpt u en uw inwonende gezinsleden bij cyberincidenten. Uitwonende studerende kinderen jonger dan 27 jaar zijn ook meeverzekerd.
In principe is de CyberCare Polis geschikt voor iedereen die via een computer, laptop, tablet of telefoon toegang heeft tot internet.

Met een cyberverzekering verzekert u de kosten van hulpverlening, onderzoek en herstel. Ook geleden schade wordt vergoed. Denk aan het verlies van geld door het betalen van een nepfactuur. De dekking geldt wereldwijd, dus niet alleen wanneer u thuis bent, ook op vakantie bent u verzekerd.

Omdat Turien niet bemiddelt en adviseert, is het alleen mogelijk om een cyberverzekering af te sluiten via een tussenpersoon.

Bereken direct de premie voor uw cyberverzekering

cyberverzekering-turien

Cyberverzekering bij Turien afsluiten

Alpina is een tussenpersoon van Turien. Dat betekent dat u bij ons een cyberverzekering kunt afsluiten bij Turien.

Waarom werkt Turien met adviseurs?

Zoals hierboven vermeld staat, is de CyberCare Polis alleen af te sluiten via een assurantieadviseur. Turien heeft hiervoor gekozen om bepaalde redenen. Turien vindt dat een adviseur:

  • Meerdere producten van verschillende aanbieders voor u kan vergelijken
  • Advies kan geven op basis van uw specifieke situatie
  • Onafhankelijk is en vakbekwaam
  • Meerdere financiële, juridische en fiscale opties meeneemt

Daarnaast is het persoonlijke contact volgens Turien bij een tussenpersoon een pluspunt. Een verzekering moet goed geregeld zijn. Een tussenpersoon heeft vele mogelijkheden en kan op basis van uw persoonlijke situatie verzekeringen afsluiten die bij u passen.

Via Alpina is het mogelijk om een cyberverzekering bij Turien af te sluiten. Hieronder kunt u direct een berekening maken.

Heeft u vragen over (de dekking van) een cyberverzekering? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur op telefoonnummer 088-6883700.

Bereken direct de premie van uw cyberverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op