Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Aanhangwagenverzekering vergelijken

Een aanhangwagenverzekering is niet verplicht, maar vaak wel handig. Met de WA-dekking van uw autoverzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw aanhanger bij een ander veroorzaakt. Schade aan uw eigen aanhangwangen is niet meeverzekerd. Hiervoor moet u een speciale aanhangwagenverzekering afsluiten. Een aanhangwagenverzekering verzekert uw aanhangwagen ook voor schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, natuurgeweld en diefstal. Ook als uw aanhangwagen door eigen toedoen beschadigd raakt, is dit verzekerd. Overweegt u om uw aanhanger te verzekeren? Op Alpina.nl kunt u eenvoudig een aanhangwagenverzekering vergelijken én afsluiten.

Bereken de premie voor een aanhangwagenverzekering!

aanhangwagenverzekering vergelijken

Waarom een aanhangwagenverzekering vergelijken?

Het is altijd verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken als u een verzekering gaat afsluiten. Bij een aanhangwagenverzekering is dit niet anders. Er zijn tegenwoordig heel veel verzekeraars op de markt, ieder met hun eigen premies en voorwaarden. Vergelijkt u liever niet, omdat u bang bent dat het veel tijd in beslag neemt? Niet met onze online vergelijkingsmodule. U geeft aan wat voor aanhanger u heeft. Als er een kenteken aanwezig is vult u dit in, en anders geeft u aan welk merk, model en bouwjaar uw aanhanger heeft. Vervolgens vult u het aanschafjaar, de aanschafwaarde en de cataloguswaarde in. Met deze gegevens kunt u eenvoudig een aanhangwagenverzekering vergelijken. Heeft de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

Bereken de premie voor een aanhangwagenverzekering!

Welke factoren spelen een rol bij het vergelijken van een aanhangwagenverzekering?

Bij het vergelijken van een aanhangwagenverzekering spelen verschillende factoren een rol. Een verzekeraar heeft deze gegevens nodig voor het berekenen van de premie. Zo kijken ze bijvoorbeeld naar:

  • De waarde van de aanhanger
  • Het gewicht van de aanhanger
  • Het eigen risico
  • Uw woonplaats

Vergelijk direct een aanhangwagenverzekering via Alpina

Een aanhangerverzekering afsluiten start met verschillende aanhangerverzekeringen met elkaar vergelijken. Op Alpina.nl kunt u met onze online module gemakkelijker een indicatie van de premie berekenen, vergelijken en vervolgens direct afsluiten. Met een paar klikken krijgt u al te zien welke verzekeringsmaatschappij voor u het beste aanbod heeft. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus u kiest zelf het moment dat u het beste uitkomt. Zo kunt u veilig de weg op met uw aanhanger. Heeft u een paardentrailer of boottrailer? Ook deze kunt u verzekeren met een aanhangerverzekering.

Wil u nog even overleggen of heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze verzekeringsspecialisten zitten voor u klaar. Wij maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar op 088 – 688 3700. U kunt ons uw vraag ook altijd stellen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie van uw aanhangwagenverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op