800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Welke verzekeraar kan ik een autoverzekering afsluiten zonder check?

Een autoverzekeraar heeft geen acceptatieplicht. Dat betekent dat ze uw aanvraag voor een autoverzekering ook mogen afwijzen. Dit zullen ze niet zomaar doen, alleen als hier gegronde reden voor is. Om te onderzoeken of ze u willen accepteren als verzekeringsnemer doen ze altijd een check om te zien of u geregistreerd staat bij Stichting CIS. Stichting CIS houdt in hun landelijke databank allerlei gegevens over consumenten die van belang zijn voor een verzekeraar bij. Denk bijvoorbeeld aan een strafblad of een rijontzegging, maar ook een (te) groot aantal schadeclaims. Een verzekeraar voert eigenlijk standaard een check uit bij een verzekeringsaanvraag. Een autoverzekering afsluiten zonder check is vrijwel onmogelijk. Wel kunt u altijd terecht bij verzekeringsmaatschappij de Vereende, ook als u staat geregistreerd in de databank. Op Alpina.nl leggen we het u uit.

De Vereende autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

autoverzekering zonder check

Waarom checken verzekeraars een aanvraag?

Een verzekeraar betaalt het liefst zo min mogelijk schadevergoedingen uit. Ook omdat ze anders de premie voor hun klanten moeten verhogen. Ze hebben dus bij voorkeur verzekeringsnemers zonder problemen, zoals een geschiedenis als wanbetaler of een strafblad. Daarom doen ze aan risicoanalyse. Ze kijken hoe groot het risico is dat ze in de toekomst een schadevergoeding moeten uitkeren. Als u geregistreerd staat bij Stichting CIS is de kans groot dat uw aanvraag wordt afgewezen. Een autoverzekering zonder check afsluiten kan bij vrijwel geen enkele verzekeraar. Als u weet dat u staat geregistreerd kan het daarom onmogelijk lijken om een autoverzekering af te sluiten. Gelukkig zijn er altijd mogelijkheden om uw auto te verzekeren.

De Vereende autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Autoverzekering zonder check afsluiten via Alpina.nl bij de Vereende

Als u geregistreerd staat bij Stichting CIS is de kans groot dat een reguliere verzekeraar u niet accepteert. U kunt echter altijd nog terecht bij een verzekeringsmaatschappij die speciaal opgericht is voor het verzekeren van bijzondere risico’s. Verzekeringsmaatschappij de Vereende heeft een ruimer acceptatiebeleid waardoor uw aanvraag vrijwel altijd geaccepteerd zal worden.

De Vereende: acceptatie-eisen

De Vereende heeft wel een aantal acceptatie-eisen voor het afsluiten van een verzekering.

  • Uw aanvraag voor een autoverzekering wordt niet geaccepteerd door een reguliere maatschappij
  • U moet drie maanden premie voorruit betalen, ook als u kiest voor maandbetaling
  • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie en een ondertekend aanvraagformulier
  • U betaalt een waarborgsom van €175,00. Deze betaalt u bij het afsluiten van de verzekering. Wanneer er aan het eind van de verzekering geen schade is geweest, krijgt u het volledige bedrag weer teruggestort

Sluit direct een autoverzekering af via Alpina bij de Vereende!

U kunt eerst gebruik maken van onze online vergelijkingsmodule, waarin alle reguliere verzekeringsmaatschappijen zijn opgenomen. Na het vergelijken kiest u een maatschappij en doorloopt de volledige aanvraag. Vul altijd alle acceptatievragen naar waarheid in. De kans bestaat dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief. Als u aanvraag toch wordt afgewezen kunnen we u altijd onderbrengen bij de Vereende. Ook uw aanvraag voor een autoverzekering bij de Vereende kunt u online regelen. Heeft u nog vragen of wilt u even overleggen? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 030 – 688 37 00 of een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie voor uw autoverzekering bij de Vereende!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op