800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Wat is een allrisk brommerverzekering?

Bij het afsluiten van een brommerverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. Een van die dekkingen is de allrisk brommerverzekering. Dit is de meest uitgebreide dekking. Met een allrisk brommerverzekering is uw brommer verzekerd bij onder andere brand, diefstal en aanrijding. Bovendien bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen brommer, zelfs als het uw eigen schuld is. Op Alpina.nl leest u alles over de allrisk brommerverzekering.

Brommerverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

allrisk brommerverzekering

Wat zijn de voordelen van een allrisk brommerverzekering?

Er zitten verschillende voordelen aan een allrisk brommerverzekering. Het grootste voordeel is de uitgebreide dekking. U bent verplicht om minimaal een WA-brommerverzekering af te sluiten. Hiermee bent u alleen verzekerd voor schade die u een ander toebrengt. Schade aan uw eigen brommer wordt dus niet vergoed. Met een allrisk brommerverzekering zijn bijna alle schades aan uw brommer meeverzekerd, ook als u zelf verantwoordelijk bent voor deze schade. Hiermee is uw brommer dus volledig verzekerd. Ook als uw brommer gestolen wordt ontvangt u een (gedeeltelijke) vergoeding. Lees wel altijd goed in de polisvoorwaarden van uw verzekeraar welke maatregelen u zelf moet nemen. Zo is een voorwaarde vaak dat u wel gebruik moet maken van een categorie 3 ART-goedgekeurd slot. Een allrisk brommerverzekering is aan te raden als u een hele nieuwe of dure brommer heeft.

Brommerverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

WA (verplicht)

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal en Brandschade
 • Schade aan de eigen brommer

WA Diefstal en Brand

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal en Brandschade
 • Schade aan de eigen brommer

WA Diefstal,Brand en aanrijding

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal en Brandschade
 • Schade aan de eigen brommer

Wat kost een allrisk brommerverzekering?

Een allrisk brommerverzekering heeft de meest uitgebreide dekking en is daarom ook de duurste brommerverzekering. Naast de dekking zijn er nog andere premiebepalende factoren, zoals uw leeftijd, woonplaats, de waarde van uw brommer en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Om u alvast een idee te geven van de kosten hebben we de premie berekend voor twee verschillende situaties:

* Dit is een indicatieve premie. De premies zijn inclusief assurantiebelasting en een terugkomende servicebijdrage.
Snelheid brommer 25 kilometer per uur 45 kilometer per uur
Dekking Allrisk Allrisk
Leeftijd bestuurder 18 30
Postcode 1187 RH (Amstelveen) 3925 EE (Scherpenzeel)
Schadevrije jaren 0 7
Cataloguswaarde €900 €1800
Verzekeraar Unigarant a.s.r. Voordeelpakket
Premie per maand €96,67 €10,53

Sluit direct een allrisk brommerverzekering af bij Alpina

Op Alpina.nl hebben we de juiste brommerverzekering voor elke brommer. Met onze online vergelijker kunt u verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Zo vindt u de beste brommerverzekering tegen de laagste prijs. Heeft u de juiste verzekering voor u en uw brommer gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

Heeft u nog vragen of wilt u even overleggen? Onze verzekeringsspecialisten zitten voor u klaar! U kunt ons maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereiken op 088 – 6883700. U kunt ons ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie voor een brommerverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
 • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op