Aanvullende dekkingen voor een Quad

Voor jezelf en de opzittende wil je de best mogelijke verzekering. Bij letsel door een ongeval kun je een bedrag uit laten keren. Bij overlijden ten gevolge van een ongeval kun je de nabestaanden een tegemoetkoming laten ontvangen.

Er zijn twee aanvullende verzekeringen die naast de quadverzekering vaak worden afgesloten. Het gaat om de volgende twee aanvullende verzekeringen:

Beide verzekeringen keren een bedrag uit bij schade ten gevolge van een ongeval, maar er zijn wel een aantal belangrijke verschillen.

Wanneer keert de ongevallen-opzittendenverzekering uit?

Deze verzekering keert in twee situaties uit. Als de bestuurder of de opzittende door een ongeluk met de quad om het leven komt of blijvend arbeidsongeschikt raakt. De hoogte van het bedrag verschilt per verzekeraar, maar het kan maar gezien worden als een tegemoetkoming. Er wordt bijvoorbeeld €5.000 uitgekeerd bij overlijden en bij blijvende invaliditeit €22.500.

Kiezen voor de schade-opzittendenverzekering

In vergelijking met de ongevallen-opzittendenverzekering is de schade-opzittendenverzekering de betere keuze. De dekking is namelijk veel ruimer. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering geen vast bedrag, maar de werkelijke financiële schade wordt uitgekeerd. Als de invalide opzittende niet meer kan werken door het ongeval kan de schade eenvoudig in de honderdduizenden euro’s lopen. Ook keert deze verzekering uit bij materiële schade van de opzittenden.

Klanten over een quadverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
7.4
Gemiddelde score
Gebaseerd op 18 reviews
06-06-2021
Gijs Jansen
Zee goeie website en het was zo gepiept top
25-03-2021
Albert
Makkelijk op Internet te regelen alles overzichtelijk
24-11-2020
Jeffrey
Snelle service en online geregeld.

Bereken direct de premie van uw quadverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 10-02-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op