Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering ZZP?

Als ZZp’eris het verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP af te sluiten. U zult als ZZP’er meer dan eens in situaties terecht komen die schade aan derden kunnen veroorzaken. Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering ZZP is een goede manier om uzelf in te dekken voor onverwachte situaties. Een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers dekt de financiële gevolgen van uw foutieve handelingen. Schade aan personen en zaken en de schade die hieruit voortvloeit. Als ZZPp’er wilt u natuurlijk een zo laag mogelijke premie. In dit artikel gaan we dieper in op wat een aansprakelijkheidsverzekering ZZP kost.

Gemiddelde kosten ZZP aansprakelijkheidsverzekering

Als ZZP’er wil je natuurlijk geld besparen en dat kan door goed te vergelijken. U heeft als ZZP’er al genoeg kosten om rondom uw bedrijf. Een ZZP bedrijfsaansprakelijkheid is verschillend van een gewone bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, gezien het specifiek gericht is op ZZP’ers. Deze hebben in het algemeen dekking nodig (al is dit afhankelijk van de branche), dan een groot bedrijf met meer werknemers en klanten. De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers zijn fiscaal aftrekbaar. Hierdoor bent u voor een relatief laag bedrag verzekerd voor aansprakelijkheid.

Wat een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP kost is afhankelijk van een aantal factoren. Enkele factoren zijn:

  • De branche waarin u werkzaam bent
  • De hoogte van het eigen risico
  • Verzekerd bedrag per gebeurtenis

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

kosten aansprakelijkheidsverzekering zzp

Wat is de goedkoopste ZZP aansprakelijkheidsverzekering?

Als ZZP’ er wilt u natuurlijk de laagste kosten voor uw aansprakelijkheidsverzekering. De goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering is de verzekering met de laagste premie. Echter een lagere premie betekent vaak ook mindere dekking. Laat u zich niet verblinden door een paar euro lagere premie per maand. Laat u goed informeren over de dekking en voorwaarden van uw aansprakelijkheidsverzekering ZZP. De juiste dekking voor uw onderneming kan u later veel kopzorgen besparen. Door goed te vergelijken op zowel prijs als voorwaarden, vindt u de beste verzekering die bij uw situatie past.

Vergelijkingstool van Alpina.nl

Via onze website kunt u eenvoudig premie berekenen. Na het invoeren van enkele gegevens verschijnen een aantal, op uw wensen afgestemde, verzekeringen met de daarbij behorende premies en polisvoorwaarden. Deze kunt u vergelijken. Als u een geschikte verzekering heeft gevonden, kunt u deze direct afsluiten. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken via telefoonnummer 088 – 688 37 12. Wij staan u graag te woord.

Premie aansprakelijkheidsverzekering ZZP berekenen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op