Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Dag Ondernemer Gefelicitaart opdruk
Home Blog Dag van de Ondernemer 2023

Dag van de Ondernemer

22 nov 2023
3 min leestijd

Lokale helden in het zonnetje op de Dag van de Ondernemer

Bij Alpina zijn we trots op onze lokale ondernemers. Van de kapper tot de koffiebar, en van de bloemist tot de bakker – zij zijn onmisbaar voor het creëren van vitale steden en dorpen.

Reden genoeg om onze lokale helden in het zonnetje te zetten tijdens de Dag van de Ondernemer. Dit hebben we gedaan door een oproep op Facebook van onze lokale kantoren te plaatsen waarbij iedereen zijn of haar favoriete ondernemer mocht voordragen.

Vervolgens trokken onze adviseurs er – van Lemmer tot Roerdalen en van Westland tot Bocholtz – op uit om onze ondernemers te verassen met een heerlijke taart van de lokale bakker.  

Dag Ondernemer De Bloomerie

Meer dan 17 jaar ervaring als bloemist

Een van de opvallende ondernemers die we in het zonnetje hebben gezet, is Miranda, de creatieve kracht achter De Bloomerie. Al ruim 17 jaar een vertrouwd gezicht in Sint Odiliënberg. Haar onderneming, die verse bloemcreaties rechtstreeks van de kweker aanbiedt, heeft haar een speciale vermelding opgeleverd.

Op de foto van v.l.n.r. Lysanne (adviseur verzekeringen Alpina Roerdalen) en Miranda (eigenaresse De Bloomerie)

Dag Ondernemer De Langestreek

De Langestreek begeleidt jou van advies tot uitvoering

Een andere opvallende onderneming die de aandacht trok, is Woninginrichting De Langestreek in Lemmer. Met prachtige nominaties van dankbare klanten hebben we deze woonwinkel in het zonnetje gezet vanwege de uitstekende service en deskundig advies bij het creëren van een stijlvolle en comfortabele thuisomgeving.

Op de foto van v.l.n.r. Akke (adviseur bankzaken Alpina Lemmer) David (eigenaar De Langestreek) Jade (medewerkster De Langestreek) en Marga (adviseur bankzaken Alpina Lemmer)

Dag Ondernemer Kapsalon De Brandsquelle

Ze wist al op vroege leeftijd dat ze kapster wilde worden

Ook trok onze adviseur Frans naar Kapsalon De Brandsquelle om eigenaresse Joyce te verrassen met een smakelijke traktatie. De authentieke bar in haar kapsalon, een overblijfsel uit de tijd dat het dienstdeed als café, werd het perfecte decor voor het delen van lekkernijen.

Op de foto van v.l.n.r. Frans (adviseur zakelijk Alpina Bocholtz) en Joyce (eigenaresse De Brandsquelle)

Dank aan iedereen die een nominatie heeft ingestuurd!

Bedankt namens alle lokale ondernemers en Alpina adviseurs in Roerdalen, Bocholtz, Westland, Wijchen, IJsselsteijn, Apeldoorn, Nijverdal, Didam, Wehl, Emmeloord en Lemmer.

Onze vestigingen