Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Hoe kan ik een goedkope motorverzekering afsluiten?

Bent u op zoek naar een goedkope motorverzekering? De premie voor een motorverzekering is afhankelijk van verschillende factoren. Aan de hand van die factoren stelt een verzekeraar de hoogte van de premie vast. Een goedkope motorverzekering betekent niet dat u moet besparen door een beperkte dekking te nemen, maar dat u start met het vergelijken van aanbieders. Met onze online vergelijkingstool kunt u verschillende motorverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs én inhoud. Op Alpina.nl helpen we u graag met het vinden van een goedkope motorverzekering.

Motorverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

goedkope motorverzekering

Wat kost een motorverzekering?

De kosten voor een motorverzekering zijn voor iedereen anders, Wat een motorverzekering voor u kost, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Uw leeftijd
  • Uw woonplaats
  • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
  • De dekking die u afsluit

Motorverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Goedkope motorverzekering vergelijken

De beste manier om een goedkope motorverzekering te vinden is door aanbieders te vergelijken. Het aanbod aan motorverzekeringen is groot en er komen steeds meer aanbieders op de markt. Allemaal met hun eigen premies en voorwaarden. Hierdoor kunnen de prijzen voor een motorverzekering sterk uiteen lopen. Door te vergelijken ziet u snel bij welke aanbieder u het goedkoopste uit bent, zonder in te leveren op de dekking.

Op Alpina.nl kunt u een motorverzekering vergelijken met behulp van onze gratis vergelijkingstool. Dit doet u door het kenteken van uw motor in te vullen. Aan de hand van het kenteken kunnen we zelf een aantal gegevens over uw motor, zoals het merk en type, invullen. Dit zorgt ervoor dat het vergelijken niet lang hoeft te duren. Hierna vult u zelf een aantal persoonsgegevens in en kiest u een hoofddekking voor uw verzekering. Deze kunt u eventueel nog aanvullen met extra dekkingen. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle aanbieders die aansluiten bij uw gegevens. Deze kunt u met elkaar vergelijken om zo een goedkope motorverzekering te vinden.

Sluit direct een goedkope bromfietsverzekering af op Alpina.nl!

Heeft u na het vergelijken een goede én goedkope motorverzekering gevonden? Dan kunt u deze bij ons direct online afsluiten. De meeste gegevens heeft u al ingevuld, u hoeft de informatie alleen nog aan te vullen en de verzekering af te sluiten!

Heeft u nog vragen of wilt u even overleggen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze verzekeringsspecialisten zitten maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 030 – 688 37 00 of een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger. Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen over een motorverzekering. Wie weet staat uw vraag er al tussen!

Bereken direct de premie van uw motorverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op