Wat is een goede motorverzekering?

Om veilig met uw motor op pad te kunnen heeft u een goede motorverzekering nodig. Wat voor u een goede motorverzekering is, hangt af van verschillende factoren. Op Alpina.nl kunnen u eenvoudig verschillende motorverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs én inhoud

Motorverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Goede of goedkope motorverzekering?

Een goede en goedkope motorverzekering zijn soms twee verschillende dingen. Dat betekent uiteraard niet dat een goede motorverzekering per definitie duur is. Hoe duur een motorverzekering is, is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de dekking die u kiest, uw leeftijd, uw woonplaats en uw opgebouwde schadevrije jaren. Hoe meer schadevrije jaren u heeft opgebouwd, hoe meer premiekorting u krijgt. Daarnaast betalen jongere bestuurders meer voor hun motorverzekering dan oudere, meer ervaren bestuurders. Dit komt doordat jonge bestuurders over het algemeen vaker schade veroorzaken. Daarom is de premie voor een motorverzekering voor een jonge bestuurder tot 24 jaar flink hoger. Door goed te vergelijken vindt u de beste motorverzekering tegen de laagste premie.

Sluit direct een goede motorverzekering af via Alpina!

Op Alpina.nl hebben we een motorverzekering voor elke motor. Heeft u na het vergelijken een goede motorverzekering gevonden? Dan kunt u deze vervolgens direct online afsluiten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze verzekeringsspecialisten. U kunt ons op werkdagen van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereiken op 088 – 6883700. Een bericht sturen is ook mogelijk. Dit kan via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen over een motorverzekering. Wie weet staat uw vraag er al tussen!

Bereken direct de premie van uw motorverzekering!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 20-03-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op