Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Home Oldtimerverzekering Europeesche verzekeringen

Europeesche verplicht garage of stalling bij oldtimerverzekering

Europeesche is gestart om haar verzekerden die een oldtimerverzekering hebben lopen, bij een verlenging van de polis te verplichten een garage of stalling te hebben voor hun oldtimer. Wanneer men daar niet aan, wil of kan voldoen wordt men uit de oldtimerverzekering gezet.

Europeesche verplicht garage of stalling bij oldtimerverzekering

Waarom extra eisen

Het is al jaren mogelijk om tegen een speciaal, lager tarief oldtimers te verzekeren. Dit tarief is door verzekeraars in het leven geroepen omdat oldtimereigenaren van een oldtimer veel minder kilometers maken. Ook is een eigenaar van een oldtimer bij het afsluiten van een oldtimerverzekering verplicht om een tweede voertuig op te geven dat bedoeld is voor het dagelijkse gebruik. Bij de meeste verzekeraars kunt u, afhankelijk van de gekozen premie, tussen de 5000 en 7500 kilometer per jaar rijden. De laatste jaren wordt er steeds meer kilometerfraude gepleegd. De Europeesche wil met het verplichten van een garage of stalling het aantal verzekerden die kilometerfraude pleegt, aldus de woordvoerster van de Europeesche. ”Als de auto in de garage staat, zal deze niet zo snel gepakt worden voor een boodschap”, zo luidt het verweer.

Verzekering afsluiten

Alpina.nl is altijd op zoek naar een oldtimerverzekering met de beste voorwaarden en de laagste premie. Zo hebben wij ook nu een oldtimerverzekering waarbij er geen stallingsverplichting is. Wilt u uw oldtimer verzekeren? Klik wanneer u meer informatie zoekt over een oldtimerverzekering of direct de premie wenst te vergelijken hier.

Bereken direct de premie van uw oldtimerverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op