Wat dekt een WA + volledig casco bootverzekering?

Op deze pagina vind je informatie over de WA + volledig Casco bootverzekering, deze verzekering wordt ook wel de All-Risk verzekering genoemd. De WA Casco bootverzekering is de meest uitgebreide verzekering.

Wanneer kiest u voor een WA + volledig Casco bootverzekering?

Naast de WA en de WA + beperkt Casco verzekering kun je ook voor de meest uitgebreide bootverzekering kiezen, de WA + Casco (All Risk) Bootverzekering.

De WA + Casco bootverzekering biedt de meest uitgebreide dekking. Met deze verzekering ben je naast de dekkingen van de WA verzekering en de WA + Beperkt Casco verzekering ook verzekerd tegen schade veroorzaakt aan jouw vaartuig door jouw eigen handelen. Bent je bijvoorbeeld tijdens het varen tegen de wal gebotst en heeft jouw boot schade opgelopen? Dan dekt de WA + Casco verzekering de schadekosten.

Een WA+ Casco bootverzekering is in het bijzonder aan te raden voor boten met een hoge waarde. Omdat de schadekosten erg hoog kunnen oplopen bij een boot met een hoge waarde, kun je je hiertegen beter verzekeren. Onze klantenservice staat u natuurlijk altijd te woord, wanneer u advies nodig hebt.

Kleine boten

Wanneer kleine boten schade toebrengen aan anderen, wordt deze gedekt door de AVP. (Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren) Denk hierbij aan een roeiboot, kano of bootjes met minder dan 4 pk. Deze kleine bootjes hoeven dus niet WA verzekerd te worden. Op de aansprakelijkheidsverzekering pagina kun je meer informatie over de AVP vinden.

Lees ook:

8 Tips om diefstal van uw boot of buitenboordmotor te voorkomen

Bereken online de premie voor uw bootverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 08-02-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op