800.000+ klanten
14 dagen bedenktijd
98% beveelt ons aan
Bereken premie
Home Cyberverzekering risico's van cybercriminaliteit

Wat zijn de risico’s van cybercriminaliteit?

Cyberaanvallen vinden helaas dagelijks plaats. Toch blijkt dat veel particulieren en bedrijven onvoldoende zijn voorbereid en niet voldoende letten op het online gedrag van medewerkers. Een cyberverzekering is in deze tijd geen overbodige luxe meer, maar echt noodzakelijk. Bent u op de hoogte van de risico’s van cybercriminaliteit?

Bereken direct de premie voor uw cyberverzekering

De gevaren van cybercriminaliteit

Mocht u nog niet overtuigd zijn van het belang van een cyberverzekering, hebben we hieronder de belangrijkste gevaren van cybercriminaliteit voor u op een rijtje gezet.

Diefstal van gegevens

Een groot gevaar is dat uw belangrijke gegevens op straat komen te liggen. Zodra internetcriminelen toegang krijgen tot uw systemen kunnen zij deze gegevens achterhalen. Dit betekent ook dat ze bijvoorbeeld gegevens van klanten en leveranciers kunnen inzien. Dit zijn persoonlijke gegevens die hackers op verschillende manieren kunnen misbruiken. De gevolgen zijn voor een bedrijf vaak niet te overzien.

Alpina biedt de mogelijkheid om een cyberverzekering voor uw bedrijf af te sluiten.

Heeft u vragen met betrekking tot een cyberverzekering? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur op telefoonnummer 088-6883712.

Bereken direct de premie van uw cyberverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op