800.000+ klanten
14 dagen bedenktijd
98% beveelt ons aan
Makelaardij te koop bord

Jouw makelaar – Samen maken we het mogelijk

Meer dan 50 jaar ervaring
Meer dan 50 jaar ervaring
16 vestigingen door het land
16 vestigingen door het land
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.

Alpina is ontstaan uit een samenwerking van zes lokale makelaardij merken, Boers Makelaars, De Leeuw Makelaardij, Heilbron Makelaardij, Mulder Makelaardij, Sinke Makelaardij en Verheul Makelaardij, die samen zestien vestigingen door het hele land vertegenwoordigen. Met onze ervaring en expertise bieden wij jou een betrouwbare, ondernemende, betrokken en innovatieve NVM makelaar.

Wij geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen ons team als met jou als klant. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zetten ons in om jouw woondromen te realiseren.

Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen. Met vestigingen in Anna Paulowna, Apeldoorn, Doetinchem, Dronten, Duin- en Bollenstreek, Duiven, Emmeloord, Kampen, Katwijk, Leiden, Lelystad, Nijverdal, Rijnsburg, Schagen, Wieringerwerf en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.

Gratis waardebepaling

Wil je jouw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Meer informatie gratis waardebepaling.

Schakel een aankoopmakelaar in voor succesvol woningaankoop

Wil je samen met ons op zoek naar jouw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heb je een woning op het oog en wil je ons inschakelen voor de aankoop? We doen er alles aan om je tot de juiste beslissing te laten komen. Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen onze aankoopmakelaars.

 

Betrouwbare partner in nieuwbouwprojecten met een landelijke dekking

Ben je op zoek naar een ervaren nieuwbouwmakelaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen. Meer informatie.

Bedrijfshuisvesting

Als toonaangevend bedrijf in de sector van bedrijfshuisvesting en taxatie, bieden wij een breed scala aan diensten aan. Of je nu op zoek bent naar een ervaren makelaar in bedrijfshuisvesting of een deskundige taxateur voor je bedrijfspand, wij staan klaar om je te helpen.

De dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Bemiddeling bij de aan- en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed
  • Bemiddeling bij de aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed
  • Bemiddeling bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten
  • Advisering bij heronderhandeling m.b.t. lopende huurovereenkomsten
  • Advisering bij het verlagen van de huisvestingskosten of herhuisvesting
  • Advisering bij transformatie van leegstaand vastgoed of alternatieve aanwending

Bekijk hier het aanbod van bedrijfspanden in de verkoop of verhuur.

Gevalideerd taxatierapport

Om diverse redenen kan het van belang zijn om de waarde van jouw woning te weten. Voor een hypotheekaanvraag heb je over het algemeen een gevalideerd taxatierapport nodig. Bij een gevalideerde taxatie gaat het taxatierapport langs het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Alle geldverstrekkers accepteren een NWWI-taxatierapport. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Onze NVM makelaars zijn er voor jou. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze vestigingen en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw woondromen. Samen maken we het mogelijk.

Wilt u een afspraak voor advies op maat?
Hidden
Hidden

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Alpina. Alpina mag mij benaderen via telefoon, e-mail of post.

Toestemming*(Vereist)