800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
makelaar en koppel tijdens een bezichtiging
Home Makelaardij Wonen Huis verkopen

Schakel een ervaren makelaar in om je huis te verkopen

Wij hebben een team van ervaren NVM makelaars die je klaarstaan om je te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces.

Neem contact op

Gratis waardebepaling.

Inzicht in de huidige marktwaarde van jouw woning.

Jarenlange ervaring.

Meer dan 110 jaar ervaring.

16 vestigingen.

Door heel Nederland.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Met kennis van elke branche en veel know how verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Wij pluizen de kleine lettertjes voor je uit

“Overweeg je te verhuizen naar je eerste of andere koopwoning laat je dan vooraf goed informeren over jouw mogelijkheden om mogelijke teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vaak wordt alleen stilgestaan bij de haalbaarheid van de hypotheek maar vooral de betaalbaarheid daarvan zou centraal moeten staan.”

LinkedIn logo
foto Jaap van Pampus

Jaap van Pampus - Directeur makelaardij en hypotheken

Al meer dan 20 jaar ervaring

Achtergrond expert foto Jaap van Pampus
Achtergrond afbeelding

Alles over je woning succesvol verkopen met Alpina

Wil je jouw woning verkopen met de hulp van een ervaren makelaar? Bij Alpina hebben we een team van deskundige NVM makelaars die klaarstaan om je te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces.

Wij begrijpen dat het verkopen van een woning een belangrijke beslissing is en streven ernaar om een verkooptraject te creëren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Samen maken we het verschil.

Een verkooptraject op maat

Alpina is ontstaan uit een samenwerking van zes lokale experts, die gezamenlijk zestien vestigingen door het hele land vertegenwoordigen. Met onze uitgebreide ervaring en expertise zijn wij dé betrouwbare, ondernemende, betrokken en innovatieve NVM makelaar die jou kan ondersteunen bij het succesvol verkopen van je huis.

Wij geloven in de kracht van samenwerking, zowel binnen ons team als met jou als verkoper. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zetten ons volledig in om jouw verkoopdoelen te realiseren. Onze focus ligt op het behalen van het beste resultaat voor jou, zowel op financieel als persoonlijk gebied.

Gratis waardebepaling

Wil je jouw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Meer informatie gratis waardebepaling.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op