800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
makelaar en koppel tijdens een bezichtiging

Schakel een taxateur in voor een professionele taxatie

Wij hebben een team van ervaren NVM taxateurs die je kunnen helpen bij het verkrijgen van een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van je woning.

Neem contact op

NVM makelaar.

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de Koninklijke NVM.

Top 5.

Wij zijn één van de grootste in Nederland.

Full-service.

Van waardebepaling, aankoopbegeleiding tot het voeren van onderhandelingen.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Met kennis van elke branche en veel know how verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.2
Op basis van 3343 beoordelingen 92% beveelt ons aan.

Wij pluizen de kleine lettertjes voor je uit

“Overweeg je te verhuizen naar je eerste of andere koopwoning laat je dan vooraf goed informeren over jouw mogelijkheden om mogelijke teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vaak wordt alleen stilgestaan bij de haalbaarheid van de hypotheek maar vooral de betaalbaarheid daarvan zou centraal moeten staan.”

LinkedIn logo
foto Jaap van Pampus

Jaap van Pampus - Directeur makelaardij en hypotheken

Meer dan 20 jaar ervaring verzekeringen

Achtergrond expert foto Jaap van Pampus
Achtergrond afbeelding

Alles over huis taxeren

Alpina, dé NVM makelaar – Schakel een taxateur in voor een professionele taxatie

Ben je op zoek naar een professionele taxateur om de waarde van je woning te bepalen? Bij Alpina hebben we een team van ervaren NVM taxateurs die je kunnen helpen bij het verkrijgen van een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van je woning.

Wij begrijpen het belang van een objectieve en deskundige taxatie en streven ernaar om jou van een gedegen taxatierapport te voorzien. Samen zorgen we voor helderheid en zekerheid.

Betrouwbare NVM taxateurs door het hele land

Alpina is ontstaan uit een samenwerking van zes lokale experts, die gezamenlijk zestien vestigingen door het hele land vertegenwoordigen. Met onze uitgebreide ervaring en expertise zijn wij dé betrouwbare, ondernemende, betrokken en innovatieve NVM taxateur die jou kan ondersteunen bij het taxeren van je woning.

Wij geloven in de kracht van samenwerking, zowel binnen ons team als met jou als opdrachtgever. We luisteren naar jouw specifieke doelen en eisen, en voeren een grondige analyse uit om een nauwkeurige waardebepaling te kunnen doen.

Onze taxateurs beschikken over diepgaande kennis van de lokale markt en maken gebruik van geavanceerde methoden en tools om tot een realistische taxatiewaarde te komen.

Neem contact met ons op voor een nauwkeurige taxatie

Of je nu een taxatie nodig hebt voor de verkoop van je woning, het verkrijgen van een hypotheek of om andere redenen, onze taxateurs staan voor je klaar. We zorgen voor een vakkundig opgesteld taxatierapport dat voldoet aan alle relevante eisen en normen.

Daarnaast kunnen we je adviseren over de actuele marktomstandigheden en andere belangrijke factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van je woning.

Schakel een taxateur van Alpina in en profiteer van onze uitgebreide expertise en betrouwbare service. Neem contact op met één van onze vestigingen om een taxatie aan te vragen en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verkrijgen van een nauwkeurig taxatierapport van jouw woning.

Samen zorgen we voor helderheid en zekerheid in het taxatieproces.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op