800.000+ klanten
28 vestigingen
92% beveelt ons aan
twee mannen met bokshandschoenen in een boksring
Home Algemeen Dennis vecht voor het goede doel

“Mensen helpen die noodgedwongen iedere dag een gevecht moeten leveren”

16 okt 2023
2 min leestijd

Dennis vertelt:
“Voordat ik met boksen ben begonnen heb ik vele sporten beoefend. Als laatste was dit mountainbiken en wielrennen. Hoewel ik dit geweldig vind, merk ik (nu) dat dit een vrij eenzijdige sport is. In principe zijn alleen de benen in beweging en ben je voortdurend bezig met repeterende bewegingen.”

man met bokshandschoenen

“Boksen heb ik enigszins onderschat. Dit is een veelzijdige sport waarbij veel meer komt kijken dan alleen hard slaan. Je bent bezig met stoten, ontwijken, de stand van jouw benen en proberen het aanvalsplan van jouw tegenstander te doorzien. Een momentje “rustig” aan doen is er niet bij want dan neemt de tegenstander het initiatief. Boksen wordt ook wel vuistschermen genoemd. Een geweldige ervaring!”

Doe hier een donatie

 

“25 november komt langzaam maar zeker erg dichtbij. Samen met team rood en blauw doen we er alles aan om er een aantrekkelijke wedstrijd van te maken tijdens het Boksgala in Roermond. Daarnaast hoop ik dat de sponsorgelden die wij bij elkaar boksen, mensen helpen die (om welke reden dan ook) noodgedwongen iedere dag “een gevecht” moeten leveren.

Het zou geweldig zijn als wij beide goede doelen; de Voedselbank én Stichting Vrienden van Laurentius, nog eens extra kunnen steunen.”

Dennis van Dijk is in het dagelijks leven zakelijk adviseur, waar hij zich hard maakt voor onze zakelijke klanten. Het feit dat hij deze uitdaging aan gaat, vinden wij dan ook geen verrassing. Desondanks zijn wij enorm trots op hem dat hij 25 november a.s. in de ring staat. Wil jij hem en het goede doel steunen?

 

Doe vandaag nog een donatie!