800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
bestelautoverzekering
Home De Vereende bestelautoverzekering

De Vereende bestelautoverzekering

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
In twee minuten geregeld

Online premie indicatie

Snel online een indicatie van de premie

Altijd acceptatie

U krijgt altijd een voorstel van De Vereende

Snel dekking mogelijk

Na betaling via Ideal snel dekking

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Wij hebben altijd mogelijkheden

“Ons streven is om u bij een reguliere verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Dat lukt ons ook in veel gevallen. Is het niet mogelijk dan werken wij samen met De Vereende.”

foto Laura van Maarschalkerweerd

Laura - Expert verzekeringen

Al jaren expert verzekeringen

Achtergrond expert foto Laura van Maarschalkerweerd
Achtergrond afbeelding

Alles over De Vereende bestelautoverzekering

Bestelauto verzekeren? Bij Alpina kunt u een bestelautoverzekering bij de Vereende afsluiten (voorheen Rialto verzekeringen). Waar reguliere verzekeraars vaak afhaken bij het afsluiten van een bestelautoverzekering, kunt u bij de Vereende wel terecht. Een van de voornaamste redenen waarom het lastig is om een bestelautoverzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeringsmaatschappij is het verhoogde risico op schade.

Acceptatie-eisen voor een bestelautoverzekering

De Vereende zal u aanvraag altijd accepteren. Voor het afsluiten van een bestelautoverzekering stelt de Vereende echter wel enkele voorwaarden:

  • U wordt verzocht om de premie minimaal 3 maanden vooruit te betalen, ook bij de maandbetaling
  • Uw verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier
  • U wordt in de meeste gevallen verzocht om vooraf een waarborgsom van gemiddeld €175,- te betalen. Als aan het einde van de verzekering blijkt dat u geen schade heeft gereden dan zult u dit bedrag terugkrijgen.

Bestelautoverzekering 3 verschillende dekkingsvormen

Bij het afsluiten van een bestelautoverzekering bij De Vereende kunt u kiezen uit drie verschillende dekkingsvormen:

Welke vorm het beste bij u, uw bedrijf of uw bestelauto past leggen wij graag uit.

De WA dekking is verplicht. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid en zorgt voor het compenseren van schade door aansprakelijkheid, aan de tegenpartij. Als u of een medewerker van uw bedrijf een ongeluk veroorzaakt met de bestelauto dan kan de gedupeerde tegenpartij de schade verhalen op uw verzekering. De schade die uw bestelauto heeft opgelopen, is in dit geval niet gedekt. Een WA-verzekering dekt alleen schade aan derden waarvoor u aansprakelijk bent.

Bij een beperkt casco dekking wordt naast de schade die u met uw bestelauto aan derden veroorzaakt ook schade aan uw eigen bestelauto door onder andere brand, storm, diefstal of ruitbreuk vergoed. Schade aan uw bestelauto die u zelf heeft veroorzaakt, door bijvoorbeeld een aanrijding wordt niet vergoed.

De meest uitgebreide dekking die u kunt kiezen voor uw bestelauto is de allrisk of volledig casco dekking. Bij deze dekking wordt, naast alles wat onder de beperkt casco dekking valt, ook alle schade aan uw  bestelauto vergoed.

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, De Vereende op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.

De Vereende bestelautoverzekering kosten

De kosten voor een bestelautoverzekering bij De Vereende zijn hoger dan de kosten van een reguliere (betsel)autoverzekering. U moet er daarnaast rekening mee houden dat u de premie minimaal 3 maanden vooruit moet betalen. Dit geldt ook wanneer u kiest voor maandbetaling. In de meeste gevallen rekent De Vereende daarnaast een waarborgsom van gemiddeld €175,-. Deze moet vooraf betaald worden. Wanneer er aan het eind van de verzekering geen schade is geweest, krijgt u dit bedrag weer teruggestort.

Een groot voordeel van De Vereende is dat uw verzekering vrijwel altijd geaccepteerd zal worden.

Aanvullende dekkingen voor een bestelautoverzekering bij De Vereende

Naast de hierboven genoemde standaarddekkingen, zijn er ook aanvullende dekkingen die u af kunt sluiten voor uw bestelauto. De ongevallen-inzittendenverzekering en de schade-inzittendenverzekering zijn veel gekozen aanvullende verzekeringen. Met deze verzekeringen krijgt u een bedrag uitgekeerd bij schade aan de inzittenden of de bezittingen van de inzittenden als gevolg van een ongeval. Daarnaast kunt u ook pechhulp meeverzekeren.

De Vereende tussenpersoon

Alpina is een tussenpersoon van De Vereende. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

Online een bestelautoverzekering aanvragen bij De Vereende

Het is mogelijk om online een autoverzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief. Mocht dit niet zo zijn, dan krijgt u van ons een voorstel voor De Vereende.
Houd er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas in kan gaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier ondertekend heeft teruggestuurd. Het aanvraagformulier ontvangt u van ons per e-mail.

De Vereende verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:

  • De Vereende autoverzekering. Deze verzekering zal altijd geaccepteerd worden, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering.
  • De Vereende aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.
  • De Vereende inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle roerende zaken (spullen in huis die verplaatsbaar zijn) die behoren tot uw particuliere huishouding.
  • De Vereende motorverzekering. Deze verzekering verzekert het risico dat u met uw motor schade aanbrengt aan anderen, ook schade aan uw eigen motor kunt u verzekeren.
  • De Vereende opstalverzekering. Met deze verzekering, verzekert u schade aan uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken (spullen in huis die niet verplaatsbaar zijn, ofwel aard- en nagelvast).
  • De Vereende scooterverzekering. Met de scooterverzekering van De Vereende verzekert u het risico dat u met uw scooter schade aanbrengt aan anderen. Daarnaast kunt u ook uw eigen scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal.
  • De Vereende taxiverzekering. Deze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op