800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Makelaardij medewerkers
Home Nieuws Alpina brengt bestaande makelaarskantoren onder één merknaam

Alpina brengt bestaande makelaarskantoren onder één merknaam

22 jun 2023
2 min leestijd

Vanaf september 2023 gaan de merken Boers Makelaars, De Leeuw Makelaardij, Heilbron Makelaardij, Mulder Makelaardij, Sinke Makelaardij en Verheul Makelaardij, verder onder de naam Alpina. We horen inmiddels al een aantal jaar bij dezelfde groep en vanaf september dragen ook zij dezelfde naam.

Waarom deze keuze?

Al geruime tijd zijn deze kantoren onderdeel van Alpina Group en werken zij landelijk al veel samen. Voor ons is het een logische stap en voor jou als klant verandert er behalve de naam eigenlijk niks. Het unieke karakter, onze kennis en ervaring van de lokale markt blijven. Met dezelfde medewerkers, dezelfde dienstverlening en dezelfde service die je van ons gewend bent. Wij blijven ook onder het merk Alpina, dé makelaar waar je op kunt rekenen.

Vertrouwd raken met Alpina

Voor onze klanten zullen de merken niet direct verdwijnen. Jaap van Pampus, Commercieel directeur Makelaardij & Hypotheken Alpina: “Wij zullen de tijd nemen om dit goed te doen, voor onze klanten en voor onszelf. Daarom is Alpina de komende periode zichtbaar aanwezig op onze uitingen, totdat wij in september volledig overgaan naar Alpina. En intussen blijven wij doen waar we als lokale NVM-makelaar goed in zijn: onze klanten centraal stellen, altijd lokaal en dichtbij. Wij geloven in de kracht van samen.”

Logo's makelaardijkantoren naar Alpina

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op