pensioen

Pensioen

Maak een afspraak voor een pensioenadvies

Hoewel het misschien nog wel even duurt, doe je er goed aan om je nu alvast voor te bereiden op je pensioen. Weet jij hoe je ervoor staat? En is het genoeg om ook later zorgeloos te kunnen leven?

Een goed pensioen zou gelijk moeten zijn aan 70% van je laatste salaris. Helaas blijkt dit in de meeste gevallen onhaalbaar. Welke opties heb je om meer pensioen op te bouwen?

De gemiddelde pensioenleeftijd verandert jaarlijks, maar op een zeker moment kun je met pensioen. Misschien leef je daar wel naartoe. Je wilt er in elk geval van gaan genieten, als het zover is. Financiële zorgen passen niet in dat plaatje. Helaas is dat voor veel Nederlanders wel het geval. Zij hebben onvoldoende pensioen opgebouwd en ervaren de gevolgen daarvan tijdens hun pensioen. Zorg dat je op tijd begint met het opbouwen van voldoende pensioen! Wij helpen je graag op weg.

Aanvullend pensioen

Een goed pensioen zou gelijk moeten zijn aan 70% van je laatste salaris. Helaas blijkt dit voor bijna alle Nederlanders onhaalbaar. Dit betekent dat je er flink op achteruit gaat, zodra jouw pensioen ingaat.

Hoe eerder je doorhebt dat je straks te weinig pensioen hebt, hoe eerder je maatregelen kunt nemen. Bijvoorbeeld door het opbouwen van aanvullend pensioen.

Mogelijkheden aanvullend pensioen:

  • Bijsparen in uw pensioen
  • Banksparen
  • Zelf sparen
  • Lijfrenteverzekering afsluiten

Welke manier voor jou het beste is, hangt af van je persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden. Wij snappen dat het voor jou misschien wat ondoorzichtig is en dat je niet zomaar ergens mee wilt starten.

Onze specialisten helpen je graag op weg met passend advies. Daarnaast richten wij uiteraard alles voor je in, zodat je nu zorgeloos kunt werken en straks zorgeloos kunt genieten.

Maak een afspraak voor advies op maat!

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3277 reviews
09-03-2022
De graaf
Vriendelijk snel antwoord
11-03-2022
Catelijne
nvt
22-02-2022
Ton
ondanks een aparte melding van de schade zonder telefonisch contact komt het over als klantvriendelijk.

Maak een afspraak voor een pensioenadvies

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 16-03-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op