Hoe kan ik de waarde van een auto a.d.h.v. kenteken berekenen?

De dagwaarde van een auto is het bedrag dat uw auto op dat moment waard is, oftewel het bedrag dat u nodig heeft om een soortgelijke auto te kunnen kopen. Het is de nieuwwaarde van de auto met aftrek van veroudering, slijtage en gebreken. U kunt de dagwaarde van uw auto op kenteken berekenen.

Aan de hand van uw kenteken kunnen wij u in de meeste gevallen een goede indicatie geven van de dagwaarde. Check nu de dagwaarde bij Alpina door uw kenteken in te voeren. De prijs die door de calculator wordt berekend is een richtprijs.

De definitieve prijs van uw auto wordt vastgesteld door zowel de verkoper als de koper. De waarde van uw auto is mede afhankelijk van de staat van onderhoud van het voertuig, het uiterlijk en de omstandigheden.

Bepaal de dagwaarde van uw auto.

Bereken direct de premie voor een autoverzekering!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 11-11-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op