800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Hoe kan ik een offerte voor een autoverzekering aanvragen?

Vroeger moest u meerdere verzekeraars bellen of mailen om offertes op te vragen voor een autoverzekering. Of u ging langs een verzekeringskantoor om een verzekeringsadviseur een vergelijking te laten maken. Tegenwoordig kunt u, net zoals de meeste zaken, uw verzekeringen gewoon online regelen. U kunt online namelijk meerdere autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Binnen een paar minuten heeft u de premies en voorwaarden van verschillende aanbieders voor u. Zo kunt hoeft u niet allemaal verschillende offertes door te lezen, maar ziet u in één oogopslag waar u het voordeligste uit bent.

Autoverzekering afsluiten? Bereken de premie!

offerte autoverzekering

Wat staat er precies in een offerte voor een autoverzekering?

Een offerte voor een autoverzekering is gebaseerd op de gegevens die u aanlevert bij de verzekeraar. Dit zijn persoonsgegevens, zoals uw geboortedatum en woonplaats, maar ook gegevens over uw auto. Zo kiest u ook een dekking voor uw autoverzekering en vult u uw opgebouwde schadevrije jaren in. Deze gegevens zijn allemaal van invloed op de hoogte op de premie. Bij het maken van een passende offerte houdt de verzekeraar hier rekening mee. Deze offerte hoeft de verzekeraar al lang niet meer handmatig te maken. U kunt hiervoor gebruik maken van onze online vergelijker. Op basis van uw gegevens tonen wij u de autoverzekeringen die aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Autoverzekering afsluiten? Bereken de premie!

Autoverzekeringen vergelijken

Bij het kiezen van een autoverzekering gaat u natuurlijk niet voor de eerste de beste offerte. Het aanbod in autoverzekeringen is heel groot en blijft zich steeds verder uitbreiden. Bovendien lopen de prijzen soms erg uiteen en zijn er steeds meer verschillende voorwaarden mogelijk. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, kunt u autoverzekeringen vergelijken. Door aanbieders te vergelijken kiest u altijd de verzekering die het beste bij u past.

U start met het vergelijken van autoverzekeringen door een aantal gegevens in te vullen in onze online vergelijker. Aan de hand van het kenteken kunnen we al een aantal gegevens over uw auto achterhalen, zoals het merk en model. Dat maakt het vergelijken makkelijker. Vervolgens vult u een aantal persoonsgegevens, zoals uw geboortedatum en postcode in. Ook geeft u aan hoeveel schadevrije jaren u heeft opgebouwd. Vervolgens kunt u een dekking kiezen. U krijgt dan direct een indicatie van de verzekeringspremie te zien. Zo kunt u gemakkelijk verschillende prijzen vergelijken.

Direct een offerte aanvragen voor uw autoverzekering via Alpina

Bij ons hoeft u geen offerte aan te vragen, maar kunt u direct online de premie voor uw autoverzekering vergelijken. In sommige gevallen is het verzekeren van een auto maatwerk. Dit is bijvoorbeeld het geval als uw auto nog geen kenteken heeft. Is uw auto moeilijk te verzekeren, omdat u de auto als lesauto gaat gebruiken? Via Geennee.nl bieden wij de oplossing. U kunt dan een offerte aanvragen voor een autoverzekering bij de Vereende.

Heeft u na het vergelijken nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Sluit direct een autoverzekering af!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op