Waarom een brommer kenteken check doen?

Als u van plan bent om een brommer te kopen, doet u er goed aan om van te voren een kenteken check te doen bij de RDW. Met een kenteken check krijgt u inzicht in de geschiedenis van de brommer. Bovendien krijgt u ook informatie over de staat en de waarde van de brommer.

Een kenteken check is verstandig, omdat verkopers helaas niet altijd de waarheid spreken. Ze kunnen bijvoorbeeld informatie verdraaien of achterhouden. Zo kan het zijn dat na de aankoop blijkt dat de brommer in veel slechtere staat is dan u in eerste instantie dacht. Door een brommer kenteken check te doen weet u zeker dat de gegeven informatie klopt en doet u niet per ongeluk een miskoop. Wij vertellen u hier hoe u een brommer kenteken check doet.

Brommerverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

RDW kenteken check brommer

De RDW kenteken check doet u heel makkelijk online. Hierdoor kunt u snel informatie over het voertuig achterhalen. U voert het kenteken in en krijgt vervolgens een overzicht met alle basisgegevens over het voertuig. De kenteken check bij de RDW is helemaal gratis. Als u een uitgebreid rapport wilt met meer informatie betaalt u hier wel voor. In principe komt u met de basisgegevens al een heel eind als u een brommer wilt kopen.

Een voordeel van een brommer kenteken check is dat u heel snel de informatie van de verkoper kunt controleren. Doordat u snelle toegang heeft tot de gegevens van de brommer hoeft u niet lang te wachten op de informatie. Koopt u een tweedehands brommer online? Meestal wordt het kenteken dan vermeld in de advertentie. Zo kunt u alvast controleren of de informatie uit de kenteken check overeenkomt met de informatie uit de advertentie.

Een brommer kenteken check doen? Dan kunt u hier doen! U kunt ook een kenteken check voor andere voertuigen doen, zoals een auto of motor.

Brommer gekocht? Sluit direct een brommerverzekering af op Alpina.nl!

Heeft u een kenteken check gedaan en de brommer gekocht? Sluit dan ook direct een brommerverzekering af. Op Alpina.nl kunt u verschillende aanbieders met elkaar vergelijken op prijs en inhoud. Zo weet u zeker dat u straks niet te veel betaalt voor uw verzekering. Als u de juiste brommerverzekering heeft gevonden kunt u deze direct online afsluiten.

Bereken direct de premie voor een brommerverzekering!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 30-01-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op