Wegens omstandigheden zijn we vandaag telefonisch minder goed bereikbaar. We willen je graag van dienst zijn en raden je aan om gebruik te maken van onze chatfunctie, die momenteel beter bereikbaar is. Onze excuses voor het ongemak en we staan klaar om je vragen via de chat te beantwoorden.

800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Wat is de beste bromfietsverzekering?

Zoekt u een verzekering voor uw bromfiets en besloot u daarom ‘beste bromfietsverzekering’ in te typen in Google? Dan bent u op de juiste website terechtgekomen. Niet omdat we u de beste bromfietsverzekering op een presenteerblaadje kunnen aanreiken (er is er namelijk niet één bromfietsverzekering het beste voor iedereen), maar omdat we u wel kunnen helpen bij het zoeken. Zo kost het vinden van een bromfietsverzekering u geen uren en kunt u lekker snel de weg op met uw voertuig.

Bromfietsverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

beste bromfietsverzekering

In 4 stappen de beste bromfietsverzekering afsluiten

Vaak zijn mensen liever niet te veel tijd kwijt aan het selecteren van de beste bromfietsverzekering. Daarom kiezen ze liever voor de goedkoopste bromfietsverzekering die ze kunnen vinden. Makkelijk én goedkoop. Het kan dan echter zijn dan u minder goed verzekerd bent dan u eigenlijk zou willen. Voor een nieuwe bromfiets met een hoge dagwaarde kan de goedkoopste bromfietsverzekering te weinig dekking bieden. Het vergelijken van bromfietsverzekeringen kost op Alpina.nl slechts een paar minuten. Zo komt u er snel achter wat de beste én goedkoopste verzekering voor uw bromfiets is. Hiervoor kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Vul een aantal gegevens over uzelf en uw bromfiets in
  2. Kies de gewenste dekking (WAWA+ diefstal en brand of WA+ diefstal, brand en aanrijding) en aanvullende dekkingen
  3. Vergelijk bromfietsverzekeringen op prijs én inhoud
  4. Sluit uw bromfietsverzekering af!

Bromfietsverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Bepaal de beste dekking voor uw bromfietsverzekering

Bij het vinden van de beste bromfietsverzekering voor uw bromfiets moet u met name kijken naar de dagwaarde van uw bromfiets en de dekking van de verzekering. Bij een bromfietsverzekering heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen: WA, WA+ diefstal en brand en WA+ diefstal, brand en aanrijding. Een WA bromfietsverzekering is de minimaal verplichte dekking. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u een ander toebrengt met uw bromfiets. Dit is tevens de goedkoopste verzekering. Als u diefstal graag wilt meeverzekeren kunt u een WA+ diefstal en brand, oftewel een WA beperkt casco dekking, afsluiten. Hiermee bent u naast aansprakelijkheidsschades en diefstal ook verzekerd bij schade door brand. Wilt u uw bromfiets zo verzekerd mogelijk hebben? Dan kunt u een Allrisk bromfietsverzekering, oftewel een WA+ diefstal, brand en aanrijding verzekering, afsluiten. Dit is de meest uitgebreide en daarom ook duurste dekking.

Welke factoren zijn nog meer van belang?

Bij het vinden van de beste bromfietsverzekering zijn er een aantal factoren van belang, zoals:

Bromfietsverzekering afsluiten? Vergelijk premie op prijs en inhoud via Alpina!

Heeft u tijdens het vergelijken een goede bromfietsverzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten. Voor het afsluiten van de verzekering kunt u gewoon de rest van de stappen doorlopen. Heeft u nog vragen over een bromfietsverzekering? Neem dan vooral contact met ons op! Dat kan telefonisch op 030 – 688 37 00 of via een bericht in de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie van uw bromfietsverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op