Wat is de beste bromfietsverzekering?

Zoekt u een verzekering voor uw bromfiets en besloot u daarom ‘beste bromfietsverzekering’ in te typen in Google? Dan bent u op de juiste website terechtgekomen. Niet omdat we u de beste bromfietsverzekering op een presenteerblaadje kunnen aanreiken (er is er namelijk niet één bromfietsverzekering het beste voor iedereen), maar omdat we u wel kunnen helpen bij het zoeken. Zo kost het vinden van een bromfietsverzekering u geen uren en kunt u lekker snel de weg op met uw voertuig.

Bromfietsverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Bepaal de beste dekking voor uw bromfietsverzekering

Bij het vinden van de beste bromfietsverzekering voor uw bromfiets moet u met name kijken naar de dagwaarde van uw bromfiets en de dekking van de verzekering. Bij een bromfietsverzekering heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen: WA, WA beperkt casco en Allrisk. Een WA bromfietsverzekering is de minimaal verplichte dekking. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u een ander toebrengt met uw bromfiets. Dit is tevens de goedkoopste verzekering. Als u diefstal graag wilt meeverzekeren kunt u een WA beperkt casco dekking afsluiten. Hiermee bent u naast aansprakelijkheidsschades en diefstal ook verzekerd bij schade door brand. Wilt u uw bromfiets zo verzekerd mogelijk hebben? Dan kunt u een Allrisk bromfietsverzekering afsluiten. Dit is de meest uitgebreide en daarom ook duurste dekking.

Welke factoren zijn nog meer van belang?

Bij het vinden van de beste bromfietsverzekering zijn er een aantal factoren van belang, zoals:

Bromfietsverzekering afsluiten? Vergelijk premie op prijs en inhoud via Alpina!

Heeft u tijdens het vergelijken een goede bromfietsverzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten. Voor het afsluiten van de verzekering kunt u gewoon de rest van de stappen doorlopen. Heeft u nog vragen over een bromfietsverzekering? Neem dan vooral contact met ons op! Dat kan telefonisch op 030 – 688 37 00 of via een bericht in de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie van uw bromfietsverzekering!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 15-07-2021

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op