Welke dekkingen zijn er voor een bromfietsverzekering?

Heeft u net een bromfiets gekocht? Dan wilt u deze ook goed verzekeren. U moet er niet aan denken dat u schade oploopt door een aanrijding of dat de bromfiets gestolen wordt… Voor de bromfiets zijn er een aantal verschillende soorten dekkingen. Afhankelijk van de waarde van de bromfiets en de leeftijd kunt u altijd de beste verzekering voor uzelf kiezen. Wat de keuzes zijn, en wat de slimste (en misschien wel de goedkoopste) is leest u in dit artikel.

 

Aanvullende bromfietsverzekeringen

Naast het kiezen van een van de bovengenoemde verzekeringen, kunt u er ook voor kiezen om een aanvullende dekking af te sluiten bij uw bromfietsverzekering. Een voorbeeld hiervan is bij een van de meer beperkte verzekeringen een verhaalservice af te sluiten. De verhaalservice regelt dan dat de kosten worden verhaald op de veroorzaker. Hierdoor hoeft u dit zelf niet te doen.

Ook kunt u accessoires verzekeren die op uw bromfiets zitten. Dit kunnen accessoires zijn die er al bij de oplevering aan vast zaten en die u zelf gemonteerd hebt. Belangrijk is het wel om foto’s te hebben en aankoopbonnen. Dit vereenvoudigt de procedure van schade claimen voor u.

Meer informatie over een verzekering? Bekijk de mogelijkheden bij Alpina!

Wilt u een bromfietsverzekering afsluiten? Dan bent u bij Alpina aan het juiste adres. Bij Alpina krijgt u altijd de meest complete verzekering voor de juiste prijs. Heeft u vragen over het afsluiten van een verzekering? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bereken online de premie voor een bromfietsverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 18-05-2021

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op