800.000+ klanten
14 dagen bedenktijd
98% beveelt ons aan
Bedrijfshypotheek bouwterrein

Bedrijfshypotheek van RegioBank

Al 100 jaar de bank in de buurt
Al 100 jaar de bank in de buurt
Alles onder één dak
Alles onder één dak
Lokaal en digitaal
Lokaal en digitaal

Droom je van een eigen bedrijfspand? Zoek je bijvoorbeeld een (opslag)ruimte? Of wil je een pand voor je winkel of restaurant? Dan is de bedrijfshypotheek van RegioBank misschien wel iets voor jou.

Maak hier makkelijk een afspraak met adviseur Richard

Twijfel je nog over kopen?

Uit onderzoek blijkt dat kleine ondernemers moeite hebben om een geschikt bedrijfspand in de buurt te vinden. Er lijkt in Nederland een tekort aan bedrijfsruimtes voor kleine bedrijven. Bovendien zijn de meeste bedrijfspanden in Nederland huurpanden. Toch is er bij veel ondernemers nog onduidelijkheid over de mogelijkheden om te kopen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Of je als ondernemer beter een pand kunt kopen of huren hangt af van je persoonlijke situatie en de ontwikkelingen in de markt. Zowel kopen als huren heeft zo zijn voor- en nadelen. Daarom is het belangrijk dat je je goed laat informeren. Wij kennen de regio, hebben hart voor onze omgeving en zijn zelf óók ondernemer. Maak daarom vrijblijvend een afspraak om samen te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

De voordelen van een bedrijfshypotheek via RegioBank

  • Je rente staat vast gedurende de looptijd, dus je hebt zekerheid over je maandlasten
  • Bij een renteverlenging gaan we altijd uit van de oorspronkelijke hoofdsom, waardoor je de meest aantrekkelijke rente ontvangt
  • Aan het einde van de looptijd is je bedrijfshypotheek volledig afgelost
  • Je kunt kiezen voor een lange looptijd, tot 20 jaar
  • Je mag tot maximaal 40% van je bedrijfspand verhuren aan andere ondernemers
  • Je mag jaarlijks kosteloos 5% extra aflossen
  • Persoonlijke aandacht van je vertrouwde adviseur in de buurt

Afspraak met adviseur Richard?

Naast financieel adviseur zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Apeldoorn. Tijdens een vrijblijvende afspraak vertelt Richard je graag meer over de mogelijkheden een bedrijfspand te financieren en kijken jullie samen wat een passende oplossing is voor jouw situatie.

Maak hier makkelijk een afspraak met adviseur Richard


“Persoonlijk contact betekent dat je weet wie jouw geldzaken regelt.”
“Als financial professional heb ik 20 jaar ervaring binnen het particuliere en zakelijke segment. Vanuit de financiële behoefte van de ondernemer, samen zoeken naar een passende oplossing. Dat is waar ik als RegioBank adviseur voor sta.” Richard Souisa

Richard Souisa MKB rekening