800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen

Hoe kan ik direct een inboedelverzekering afsluiten?

Heeft u uzelf goed ingelezen over een inboedelverzekering en wilt u er nu direct een afsluiten? Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Niemand heeft zin om veel tijd te besteden aan het invullen van allerlei formulieren. Op Alpina.nl hebben we het afsluiten van een inboedelverzekering daarom heel eenvoudig gemaakt. Wij vertellen u op deze pagina hoe u direct een inboedelverzekering kunt afsluiten.

Vergelijk direct inboedelverzekeringen en kies de verzekering die het beste bij u past

Voordat u kunt beginnen met afsluiten moet u natuurlijk wel weten welke inboedelverzekering u het beste kunt kiezen. Om daar achter te komen kunt u het beste inboedelverzekeringen vergelijken. Kijk bij het vergelijken niet alleen naar de hoogte van de premie, maar ook naar de dekking en polisvoorwaarden. In de basis dekking van een inboedelverzekering wordt schade als gevolg van brand, bliksem, water, diefstal en vandalisme gedekt. Naast deze basis verzekering, kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals bijvoorbeeld een buitenhuis dekking,  of een kostbaarhedenverzekering. De meest uitgebreide dekking is de allrisk inboedelverzekering.

Om de beste inboedelverzekering te vinden is het belangrijk dat u kijkt naar de waarde van uw inboedel. Vindt u het moeilijk om de waarde in te schatten? Dan kunt u de inboedelwaardemeter gebruiken. Dit hulpmiddel kan u helpen om makkelijker de waarde van uw inboedel te berekenen. De inboedelwaardemeter is gebaseerd op diverse onderzoeken naar de waarde van de inboedel van een groot aantal huishoudens in Nederland.

inboedelverzekering direct

Bereken direct de premie van uw inboedelverzekering met onze vergelijkingstool

Voordat u de inboedelverzekering afsluit, wilt u natuurlijk wel wat de maandelijkse premie gaat zijn. Daarom kunt u bij ons een indicatie van de premie berekenen. Dit gaat heel gemakkelijk met onze online vergelijkingstool. Hiervoor moet u een aantal gegevens over uw woning en inboedel invullen, zoals het bouwjaar en het type woning. Door het vergelijken van inboedelverzekeringen komt u erachter welke verzekering het beste bij u past. Factoren die een belangrijke rol spelen bij het bepalen van de premie zijn:

  • De dekking
  • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
  • Uw leeftijd
  • Uw postcode

Inboedelverzekering afsluiten? Bereken de premie!

Sluit direct een inboedelverzekering af via Alpina!

Het is verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten, zodra u eigen spullen heeft die in een woning staan. Het maakt hierbij niet uit of de woning gekocht of gehuurd is. Sluit daarom nu direct een inboedelverzekering af!

Als u een inboedelverzekering heeft gevonden die goed bij u en uw woning past, kunt u deze direct online afsluiten. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur bereiken op telefoonnummer 088-6883700. U kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen bij een inboedelverzekering.

Bereken direct de premie van uw inboedelverzekering!

Hoge pakketkorting mogelijk

Nooit onderverzekerd

Stel zelf je pakket samen

Een breed aanbod

Wij vergelijken alle verzekeraars voor jou, scheelt weer tijd

Hulp van onze experts

Kom je er niet uit? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op