800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Hoe kan ik een allrisk inboedelverzekering afsluiten?

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een inboedelverzekering, dan zult u allerlei verschillende dekkingen voorbij zien komen. Bijvoorbeeld uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid. De laatste wordt ook wel de all risk-dekking genoemd.

 

Inboedelverzekering all risk

Welke spullen vallen onder de inboedel?

Spullen in uw huis vallen onder de inboedel. Dit geldt alleen niet als ze aarde- en nagelvast bevestigd zijn, dat wil zeggen dat u ze niet zonder te beschadigen kunt verplaatsen. Denk hierbij aan een gelijmde parketvloer of keuken.

Inboedelverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Wat is een allrisk inboedelverzekering?

Deze verzekering biedt dekking voor alle van buitenkomende onheilen en alle onvoorziene schades. Meestal zijn schades die onder het catastrofe-risico vallen alsnog wel uitgesloten. Denk hierbij aan aardbevingen, overstromingen, oorlogsgeweld en atoomkernreacties.

Wanneer er meer schades uitgesloten zijn, dan staat dit in de voorwaarden van de polis.

Bestaat er een allrisk inboedelverzekering zonder eigen risico?

Veelal kunt u zelf de gewenste hoogte van het eigen risico kiezen. Er zijn echter ook verzekeringsmaatschappijen die een minimaal eigen risico van bijvoorbeeld € 100,- verplicht stellen. Kiest u ervoor om het eigen risico te verhogen? Dan zult u een lagere premie bepalen.
Onze medewerkers kunnen u informeren bij welke verzekeringsmaatschappij (met wie wij samenwerken) eventueel een verzekering zonder eigen risico mogelijk is.

Kan ik online een allrisk inboedelverzekering afsluiten?

Via onze website kunt u de allrisk inboedelverzekering eenvoudig aanvragen. Uiteraard heeft u dan wel gegevens over uw woning en de inboedel nodig. Het is handig om die vooraf te verzamelen.

Mocht u liever met persoonlijk contact een inboedelverzekering afsluiten, dan kunt u ons hier uiteraard ook voor bellen. We kunnen dan de mogelijkheden met u doornemen en ook verzekeringen met elkaar vergelijken.

Kan ik ook een allrisk inboedelverzekeringen afsluiten bij bijzonderheden in mijn persoonlijke situatie?

Is er in het verleden een verzekering beëindigd vanwege het niet tijdig betalen van de premie? Of staat u geregistreerd bij Stichting CIS? De reguliere verzekeraars hebben dan vaak geen mogelijkheden om uw inboedel te verzekeren.

Gelukkig hebben wij altijd mogelijkheden om uw inboedel te verzekeren bij verzekeraar De Vereende. Zij accepteert in principe iedereen. Helaas is een allrisk inboedelverzekering niet mogelijk. Wel biedt De Vereende een dekking aan voor schade door brand, diefstal, neerslag, storm en lekkage. Dit is geen allrisk dekking. Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u ons bellen. Klik hier om een De Vereende inboedelverzekering aan te vragen.

Bereken direct de premie van uw inboedelverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op