800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
taxaties handen met pen rekenmachine

Bij Alpina ben je aan het juiste adres voor professionele taxaties van een woning. Of je nu een taxatie nodig hebt voor de verkoop van je woning, het verkrijgen van een hypotheek of om andere redenen, onze taxateurs staan voor je klaar. We zorgen voor een vakkundig opgesteld taxatierapport dat voldoet aan alle relevante eisen en normen. Daarnaast kunnen we je adviseren over de actuele marktomstandigheden en andere belangrijke factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van je woning.

Alpina, jouw NVM makelaar

Onze betrouwbare NVM taxateurs zijn verspreid over het hele land, vertegenwoordigd door zestien vestigingen. Alpina is ontstaan uit een samenwerking van zes lokale experts met uitgebreide ervaring en expertise in taxaties. Wij zijn dé ondernemende, betrokken en innovatieve partij die je graag ondersteunt bij het taxeren van je woning.

Bij Alpina geloven we in de kracht van samenwerking, zowel binnen ons team als met jou als opdrachtgever. We luisteren naar jouw specifieke doelen en eisen en voeren een grondige analyse uit om een nauwkeurige waardebepaling te kunnen doen. Onze taxateurs beschikken over diepgaande kennis van de lokale markt en maken gebruik van geavanceerde methoden en tools om tot een realistische taxatiewaarde te komen.

Nauwkeurige taxatie van je woning

Schakel een taxateur van Alpina in en profiteer van onze uitgebreide expertise en betrouwbare service. Neem contact op met één van onze vestigingen om een taxatie aan te vragen en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verkrijgen van een nauwkeurig taxatierapport van jouw woning. Samen zorgen we voor helderheid en zekerheid in het taxatieproces.