Wat is de betekenis van opstalverzekering?

Een opstalverzekering is wellicht niet het eerste waar u aan denkt als u een woning koopt. En toch is dit één van de belangrijkste verzekeringen om af te sluiten. Een woning is namelijk een grote investering. Wellicht wel de grootste uitgave die u ooit in uw leven doet. En aan grote investeringen kleven risico’s…

Wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt kan deze investering ineens weggevaagd zijn. Alsof dat nog niet erg genoeg is, lopen de kosten voor het herbouwen hoog op. Vaak kunt u dit niet gelijk betalen. Daarom hebben we de opstalverzekering: deze dekt de herbouwwaarde van uw woning.

Wat zijn de voordelen van een opstalverzekering?

Het afsluiten van een opstalverzekering brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze lichten we hieronder toe.

Zekerheid

Een opstalverzekering geeft u zekerheid. Gaat er iets mis met uw woning? Dan lopen de kosten voor u persoonlijk niet te hoog op.

Kosten

Een opstalverzekering hoeft zeker niet duur te zijn. Helemaal niet in vergelijking tot de werkelijke kosten van het herbouwen van uw woning. Om die reden is het zeker de moeite waard een opstalverzekering af te sluiten.

Wanneer een opstalverzekering afsluiten?

Heeft u een huis gekocht? Dan is het altijd verstandig om een opstalverzekering af te sluiten. U wilt namelijk niet dat er iets gebeurt en u vervolgens de volledige kosten voor herbouw draagt.

Sluit uw opstalverzekering af bij Alpina: eenvoudig en betaalbaar

Heeft u nog geen opstalverzekering? Sluit deze dan eenvoudig af bij Alpina. Bij Alpina krijgt u altijd de meest volledige verzekeringen voor de meest voordelige prijs. Heeft u vragen over onze opstalverzekering of andere verzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice helpt en adviseert u graag.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3277 reviews
09-03-2022
De graaf
Vriendelijk snel antwoord
11-03-2022
Catelijne
nvt
22-02-2022
Ton
ondanks een aparte melding van de schade zonder telefonisch contact komt het over als klantvriendelijk.

Bereken direct de premie voor een opstal

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 13-02-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op