800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Home Makelaardij Wonen Woningaanbod Tatelaarweg 32 a – Didam
geen
Beschikbaar
geen
geen

Tatelaarweg 32 a

6941 RB Didam
1495 m2 perceel
€ 220.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

MEDE-BOUWER GEZOCHT!!

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar mede-bouwers om gezamenlijk een prachtig nieuw woongebouw met 2 energiezuinige HALFVRIJSTAANDE woningen (label A+++) te realiseren.
De door hen aangeboden bouwkavel betreft adres Tatelaarweg 32a te Didam en behelst de rechter kavel van het bouwvlak.
De aannemer is reeds gekozen en ook het ontwerp conform bestemmingsplan ligt in grote lijnen vast, uiteraard bestaat de mogelijkheid om met de aannemer in gesprek te gaan over aanpassingen en persoonlijke wensen inzake bijvoorbeeld indeling en aan/uitbouwen.

PRIJSSTELLING;
Bouwkavel van ca. 947 m²;
Vraagprijs € 220.000,- V.O.N. (vrij op naam). Dit is exclusief straatwerk mandelig terrein (ca. € 5.000,-), reeds gemaakte legeskosten voor de omgevingsvergunning (ca. € 6.000,-) en reeds gemaakte kosten architect (€ 5.500,-).

Omgeving;
“Vrijheid en privacy doch niet verstoten van een goede buur........!"
Dit zijn slechts enkele locatie kenmerken van mooi in het buitengebied van Didam gelegen bouwkavel van ca. 947 m².
Deze bouwkavel maakt deel uit van een nieuw te realiseren woonerf.
De bouwlocatie is gesitueerd in het uitgestrekte buitengebied van Didam (gemeente Montferland) met prachtige vergezichten over de aangrenzende landerijen. Op fiets- en wandelafstand zijn recreatieplas "De Nevelhorst", het "Baerlebos" en meerdere sportverenigingen gesitueerd.
Naast voorzieningen zoals basisscholen en openbaar vervoer biedt het dorp ook een rijk verenigingsleven.
Didam ligt uitermate gunstig t.o.v. de uitvalswegen A12 (Arnhem), A18 (Enschede) en A3 (Duitsland).

Bouwplan;
Het bouwplan voorziet in het bouwen van een HALF-VRIJSTAANDE woning met een totaal realiseerbaar bruto vloeroppervlak inclusief inpandige bijgebouwen en vergunningsvrije uitbouw van ca. 250 m2 en een bruto inhoud van ca. 775 m3. (conform opgave aannemer). 
Onze opdrachtgever heeft reeds een verleende omgevingsvergunning voor het te bouwen woongebouw met
2 half-vrijstaande woningen. De leges voor deze omgeving/bouwvergunning zijn reeds betaald en eventuele gewenste inpandige aanpassingen van het plan zijn mogelijk in overleg met de architect en aannemer.

AANDACHTSPUNTEN;
- De kavel(s) wordt/worden nog exact kadastraal ingemeten door en voor rekening van verkoper.
De huidig genoemde maatvoeringen en schetsen zijn redelijk nauwkeurig doch indicatief. Eventuele over en/of ondermaat welke blijkt na kadastrale meting zal niet worden verrekend.

- Riool voor nieuw te bouwen woningen/wooneenheden is reeds aangelegd door verkoper.
De aansluiting per woning is opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Ook de hoofdaansluitingen voor de nutsvoorzieningen (stroom en water) zijn aanwezig. Deze huisaansluiting en eventuele glasvezelaansluiting voor de woning zal door en voor rekening van koper/nieuwe bewoner zijn.

- Aanleg "verplichte" groenplan i.v.m. VAB regeling/realisatieovereenkomst door en voor rekening van kopers.

- De aanwezige anterieure realisatie overeenkomst (zie website tatelaarweg32a.nl) m.b.t. de VAB regeling zal onlosmakelijk worden verbonden met de koopovereenkomst. Bekijk het bestemmingsplan/de realisatieovereenkomst met alle relevante stukken via onderstaande stappen;
Ga naar ruimtelijke plannen .nl > zoek op adres Tatelaarweg 32 a Didam > klik op Bestemmingsplan Buitengebied, geconsolideerd > open rechts documenten > regels > artikel 29 Wonen Woongebouw

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1955.bplgbggeconmontfer-gc04/r_NL.IMRO.1955.bplgbggeconmontfer-gc04.html#_29_Wonen-Woongebouw

- Naast de aankoop van het bouwperceel wordt u ook 1/3 eigenaar van een reeds ingemeten mandelig perceel (totaal groot 548 m2/zie kadastrale kaart perceelnummer 1205) te weten de toegangsweg alsmede het gezamenlijk binnenterrein. Verkoper heeft reeds gezorgd voor basis aanleg weg + binnenterrein. Dit aandeel zit bij de koopsom van de kavel inbegrepen. Overig straatwerk en afwerkingskosten zijn bovenstaand genoemd. Ook het toekomstige onderhoud zal gezamenlijk moeten worden geregeld.

- De bouwkavel van ca. 947 m² wordt V.O.N. aangeboden, overdrachtsbelasting is dus voor rekening van verkoper.

- De bouwkosten voor de half-vrijstaande woning bedragen, conform opgave opdrachtgever, ca. € 400.000,- inclusief BTW. Dit is inclusief een bodemwarmtesysteem (horizontaal). Het energielabel van de nieuw te bouwen woning wordt A+++. De offerte van de aannemer is bij concrete interesse inzichtelijk. Een schets van de te bouwen woning vindt u tussen de foto's.

- De genoemde metrages van de te bouwen woning en bedragen/bijkomende kosten zijn conform opgave opdrachtgever/aannemer.

- Alpina is door opdrachtgever ingeschakeld om het perceel te verkopen, niet het bouwplan.
Voor inhoudelijke vragen inzake de bouw van de woning zullen wij u in contact brengen met de betreffende aannemer/architect.

Kenmerken

 • Vraagprijs € 220.000,- v.o.n.
 • Status beschikbaar
 • Aangeboden sinds 6+ maanden
 • Aanvaarding In overleg

Bouw

 • Type object Bouwgrond
 • Bouwrijp Nee
 • Bouwgrond oppervlakte 947 m2

Oppervlakte en inhoud

 • Perceel oppervlakte 1495 m2

Kadastrale gegevens

 • Perceel identificatie Didam R 1207
 • Oppervlakte 947 m2
 • Eigendomssituatie volle eigendom
 • Ligging Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen

Locatie