Hoe kan ik een goedkope scooterverzekering afsluiten?

Bent u op zoek naar een goedkope scooterverzekering? De premie van een scooterverzekering is afhankelijk van verschillende factoren. Aan de hand van deze factoren bepaalt een verzekeraar de hoogte van de premie. Besparen doet u dan ook niet door te kiezen voor een scooterverzekering met een beperktere dekking, maar door verzekeringen te vergelijken. Met onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Op Alpina.nl helpen we u graag met het vinden van een goedkope scooterverzekering.

Scooterverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Is er een goedkope scooterverzekering met allrisk dekking?

Bij het afsluiten van een scooterverzekering heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen: WA, WA + beperkt casco en Allrisk. WA is de basisdekking en daarom ook de goedkoopste. Hiermee bent u verzekerd voor aansprakelijkheidsschades. Een Allrisk dekking is de meest uitgebreide en daarom ook duurste dekking. Hiermee bent u verzekerd voor schade door onder andere brand, diefstal en aanrijding. Ook als de schade uw eigen schuld is, wordt dit vergoed door de verzekeraar.

De kosten van een scooterverzekering zijn niet alleen afhankelijk van de dekking, maar ook van uw leeftijd, woonplaats en opgebouwde schadevrije jaren. Bent u een jonge bestuurder met 0 opgebouwde schadevrije jaren? Dan betaalt u een stuk meer voor uw allrisk scooterverzekering dan een 30-jarige bestuurder met 7 opgebouwde schadevrije jaren.

Goedkope scooterverzekering vergelijken

De beste manier om een goedkope scooterverzekering te vinden is door te vergelijken. Er zijn namelijk ontzettend veel aanbieders op de markt. Allemaal met hun eigen premies en voorwaarden. Hierdoor kunnen de prijzen flink uiteen lopen. Door goed te vergelijken ziet u snel bij welke verzekeraar uw scooter het beste verzekerd bent, tegen een lage premie. Naast de premie krijgt u ook direct de bijbehorende polisvoorwaarden te zien.

Sluit direct een scooterverzekering af op Alpina.nl!

Heeft u nog vragen over het afsluiten van een scooterverzekering? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken van 08.00 tot 18.00 op 030 – 688 37 17. U kunt ons ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken online de premie voor uw scooterverzekering!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 19-07-2021

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op