Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

makelaar en koppel tijdens een bezichtiging
Home Makelaardij Wonen Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling van jouw woning

Bij Alpina bieden we een gratis waardebepaling aan om je inzicht te geven in de huidige marktwaarde van jouw woning.

Neem contact op

Gratis waardebepaling.

Inzicht in de huidige marktwaarde van jouw woning.

Jarenlange ervaring.

Meer dan 110 jaar ervaring.

16 vestigingen.

Door heel Nederland.

Alles over de gratis waardebepaling van jouw woning

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Bij Alpina bieden we een gratis waardebepaling aan om je inzicht te geven in de huidige marktwaarde van jouw woning. Als ervaren NVM makelaar begrijpen wij het belang van een nauwkeurige waardebepaling bij het nemen van beslissingen.

Ons team van deskundige makelaars staat klaar om je te voorzien van een professionele en objectieve waardebepaling. Met behulp van onze kennis van de lokale markt en geavanceerde tools analyseren we verschillende factoren, zoals de locatie, kenmerken van het pand, vergelijkbare verkopen en markttrends. Op basis hiervan kunnen we een realistische schatting geven van de waarde van jouw woning.

Waardebepaling op maat

Bij Alpina geloven we in transparantie en open communicatie. Tijdens de gratis waardebepaling nemen we graag de tijd om naar jouw wensen en doelen te luisteren. We bespreken de bevindingen van onze analyse en geven je advies over de optimale verkoopstrategie. Of je nu van plan bent om je huis direct te verkopen of in de toekomst, onze waardebepaling biedt waardevolle inzichten.

Met ons uitgebreide lokale en landelijke netwerk hebben we toegang tot een breed scala aan gegevens en marktinformatie. Dit stelt ons in staat om de meest nauwkeurige waardebepaling te leveren, zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Gevalideerd taxatierapport

Om diverse redenen kan het van belang zijn om de waarde van jouw woning te weten. Voor een hypotheekaanvraag heb je over het algemeen een gevalideerd taxatierapport nodig. Bij een gevalideerde taxatie gaat het taxatierapport langs het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Alle geldverstrekkers accepteren een NWWI-taxatierapport. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Met kennis van elke branche en veel know how verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.
een koppel die advies krijgt van een expert

Vraag direct een gratis waardebepaling aan

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Neem vandaag nog contact op met één van onze vestigingen om een gratis waardebepaling aan te vragen.

Onze deskundige NVM makelaars staan klaar om je te helpen en samen de optimale strategie voor jouw vastgoed te bepalen. Ontdek wat jouw woning waard is met Alpina, dé NVM makelaar.

Neem contact op

Wij pluizen de kleine lettertjes voor je uit

“Overweeg je te verhuizen naar je eerste of andere koopwoning laat je dan vooraf goed informeren over jouw mogelijkheden om mogelijke teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vaak wordt alleen stilgestaan bij de haalbaarheid van de hypotheek maar vooral de betaalbaarheid daarvan zou centraal moeten staan.”

foto Jaap van Pampus

Jaap van Pampus - Directuer makelaardij en hypotheken

Al meer dan 20 jaar ervaring

Achtergrond expert foto Jaap van Pampus
Achtergrond afbeelding

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op